CELEBRITIES

Aν σχολιάσετε τη βασιλική οικογένεια στα social media, αυτές θα είναι οι επιπτώσεις


The Jennettes

5 Μαρτίου 2019

20181112_zaa_ap2_013.jpg

Σε μια συντονισμένη προσπάθεια να αντιμετωπίσει τα διαδικτυακά trolls και να κάνει τα social media της ασφαλές περιβάλλον, η Βασιλική Οικογένεια δημοσίευσε μια σειρά από οδηγίες για τα social media, προς τους fans που αλληλεπιδρούν μαζί τους στο Twitter και στο Instagram.

Oι οδηγίες υποδεικνείουν ότι τα σχόλια στις δημοσιεύσεις δεν μπορούν:

1. Να περιέχουν spam, να είναι δυσφημιστικά προς οποιοδήποτε άτομο, να εξαπατούν, να είναι χυδαία, προσβλητικά, απειλητικά, βίαια, να εκφράζουν μίσος, να είναι εμπρηστικά ή να προωθούν πορνογραφικό περιεχόμενο ή βία

2. Να προωθούν διακρίσεις βασισμένες στη φυλή, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα, την αναπηρία, το σεξουαλικό προσανατολισμό ή την ηλικία.

3. Nα παραβιάζουν οποιονδήποτε όρο, οποιασδήποτε διαδικτυακής πλατφόρμας

4. Να είναι εκτός θέματος, άσχετα ή ακατάληπτα

5. Να περιλαμβάνουν διαφήμιση ή προώθηση οποιασδήποτε υπηρεσίας.

Οπότε τι γίνεται αν κάποιος σπάσει τους κανόνες; Η Βασιλική Οικογένεια διατηρεί το δικαίωμα να κρύψει ή να διαγράψει σχόλια, να μπλοκάρει τους χρήστες και κυρίως, να στείλει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι χρειάζεται στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να ερευνηθεί.

Αυτή η είδηση ακολουθεί τις φήμες που κυκλοφόρησαν στα τέλη Ιανουαρίου, ότι οι royals παρακολουθούν τις διαμάχες που λαμβάνουν χώρα στο Instagram ανάμεσα στους fans της Kate Middleton και της Meghan Markle, περνώντας ώρες να διαχειρίζονται τα σχόλια.

Δείτε επίσης: Τι φόρεσαν η Kate Middleton και η Meghan Markle στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.