CELEBRITIES

Penélope Cruz: H αγαπημένη μούσα του Karl Lagerfeld περπατάει στο show του οίκου Chanel


The Jennettes

5 Μαρτίου 2019

penelopecruz.jpg

Καθώς η κοινότητα της μόδας είπε αντίο και αποχαιρέτησε στο θρυλικό σχεδιαστή του οίκου Chanel, Karl Lagerfeld, είδαμε τις μούσες του ενωμένες να περπατάνε στο fashion show για τη συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020. Tο σκηνικό ήταν χιονισμένο και φυσικά για άλλη μια φορά ο οίκος Chanel δημιούργησε μια απίστευτη ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της πασαρέλας – βέβαια αυτή τη φορά επικρατούσε έντονο το συναίσθημα της συγκίνησης λόγω της απουσίας του Karl.

Όλες οι μούσες του ήταν εκεί – η Cara Delavingne, η Mariacarla Boscono, η Amanda Sanchez, η Anna Ewers καθώς και η αγαπημένη του που είναι και το κεντρικό πρόσωπο του οίκου – η αγαπημένη ηθοποιός Penélope Cruz περπάτησε στη πασαρέλα και όπως ήταν φυσικό έκλεψε όλα τα βλέμματα. Το συγκεκριμένο cast ήταν ένα αφιέρωμα στη καλλιτεχνική κληρονομιά που άφησε ο Karl όχι μόνο στον οίκο αλλά και γενικότερα στη μόδα.

Η Penélope Cruz έκλεισε το fashion show, πιο λαμπερή από ποτέ, κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο αφιερωμένο στη μνήμη του λατρεμένου της φίλου και συνεργάτη, Karl.

Δείτε ακόμη:

Τα καλύτερα street style looks από το Paris Fashion Week

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.