ΣΤΙΛ FASHION NEWS

To χιονισμένο show της Chanel αποτίει φόρο τιμής στον Karl Lagerfeld με ενός λεπτού σιγή


Αφροδίτη Σακκά

5 Μαρτίου 2019

52769892_315769055638183_8473573870095154108_n.jpg

Το πιο πολυαναμενόμενο show της σεζόν και ενός είδους κύκνειο άσμα για τον Karl Lagerfeld, τον creative director του οίκου Chanel που έφυγε πρόσφατα απ' τη ζωή, μόλις πραγματοποιήθηκε στο Grand Palais του Παρισιού, με τη συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019.

Όπως πάντα, το περιβάλλον του show ήταν χτισμένο με εξαιρετική λεπτομέρεια, μεταφέροντας τους καλεσμένους σε μία χιονισμένη πόλη - έναν φόρο τιμής στον Lagerfeld, που γεννήθηκε στο Αμβούργο, σε ένα κάστρο έξω από το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.

Το εντυπωσιακό σκηνικό συνοδεύτηκε με ένα λεπτό απόλυτης σιγής, στη μνήμη του Lagerfeld, κατά τη διάρκεια του οποίου τα μοντέλα εμφανίστηκαν στη σειρά στο ψηλότερο σημείο του σκηνικού, για να αποτίσουν τον δικό τους φόρο τιμής. Η σιωπή μετά έσπασε από τον ήχο της φωνής του Lagerfeld.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VirginieJacobergerLavoué (@vjacobergerl) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chanel ❤️? #chanelinthesnow #karllagerfeld

A post shared by Maud Gabrielson (@maudgabrielson) on

Μετά από αυτό, το μοντέλο Cara Delevingne άνοιξε το show, με τα μεγαλύτερα supermodels των 90s στο front row.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by flair Magazin (@flairmagazin) on

Στις θέσεις τους, οι καλεσμένοι βρήκαν μία κάρτα με ένα fashion illustration που έδειχνε τον Lagerfeld, μαζί με τη φράση "ο ρυθμός συνεχίζεται".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esprit de Gabrielle (@espritdegabrielle) on

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Chanel αποτίει φόρο τιμής στον σχεδιαστή. Μετά την αρχική δήλωση σχετικά με τον θάνατό του, οι μπροστινές όψεις των καταστημάτων του οίκου στις μεγάλες πρωτεύουσες όπως στο Λονδίνο, άλλαξαν τις βιτρίνες τους, με σκοπό να δείξουν περίοδο θρήνου. Το background ήταν μαύρο, με τη φράση "Ευχαριστούμε Karl. Με αγάπη για πάντα, η ομάδα σου".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.