CELEBRITIES

H ανιψιά της Grace Kelly αναβιώνει τον πρώτο ρόλο της


The Jennettes

12 Μαρτίου 2019

20020609_dvc_s87_0014472.jpg

Πριν πρωταγωνιστήσει στον Σιωπηλό Μάρτυρα και το κυνήγι του κλέφτη, η 19χρονη τότε Grace Kelly έκανε το επαγγελματικό της ντεμπούτο στην υποκριτική, στο θεατρικό έργο "The Torch Bearers". Το έργο είχε γραφτεί από τον θείο της, George Kelly, και 70 χρόνια αργότερα η μικρανηψιά της Ginna Le Vine αναβιώνει αυτόν το ρόλο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturdays are for sweaters. #frozeninstyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ginna Le Vine (@ginnalevine) στις

Η Le Vine, ηθοποιός που έχει εμφανιστεί ήδη στη σειρά Blue Bloods, θα παίξει την Florence McCrickett σε δύο παραστάσεις του θεατρικού, σε δύο θέατρα της Νέας Υόρκης. Το ένα από αυτά μάλιστα είναι το θέατρο στο οποίο είχε παίξει και η Grace Kelly.

Ο διεθυντής παραγωγής του έργου, Alexander Fraser δήλωσε ότι το συγκεκριμένο θέατρο έχει υπάρξει σημείο εκκίνησης για τις καριέρες μιας μεγάλης ομάδας ηθοποιών, "κανενός πιο εμβληματικού από την Grace Kelly". Όσον αφορά το ρόλο της, η Le Vine είναι μάλλον χαρούμενη που θα επαναφέρει τον ρόλο της πριγκίπισσας του Mονακό, παρόλο που αποσαφήνισε ότι δε θα εκμεταλλευτεί το όνομα της Kelly. "Θέλω να κερδίσω ό,τι παίρνω, και θέλω να δουλέψω για την δική μου καριέρα", είπε. "Για να είμαι σαφής, δεν ντρέπομαι. Η Grace είναι μέρος της οικογένειάς μου, είναι ένα γεγονός που αποτελεί μέρος μου".

Δείτε ακόμη: Grace Kelly

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.