CELEBRITIES

H Jennifer Lopez εμφανίστηκε με τον Alex Rodriguez και το τεράστιο δαχτυλίδι της


The Jennettes

14 Μαρτίου 2019

20190225_zaa_nc34_997.jpg

Έχετε προσέξει το δαχτυλίδι της Jennifer Lopez; Πολύ προσεκτικά; Ίσως να πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με τον νέο της αρραβωνιαστικό, Alex Rodriguez, στο Μαϊάμι και χάρισε στους fans της μία ξεκάθαρη ματιά στο τεράστιο διαμάντι που φορά στο χέρι της.

Η J.Lo εθαάθη να φορά το δαχτυλίδι και στο αεροδρόμιο νωρίτερα, τώρα ήταν η πρώτη φορά που καταφέραμε να το δούμε τόσο καθαρά. Σύμφωνα με το People, η τιμή θα μπορούσε να κυμαίνεται από 1 εκ. δολάρια, μέχρι 5 εκ. και το δαχτυλίδι θα μπορούσε να είναι 11, 15 ή 20 καρατίων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fan Page for Queen JLO? (@jlover.update) on

Η Lopez και ο Rodriguez ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους το Σάββατο με μία κοντινή φωτογραφία του δαχτυλιδιού της J.Lo στο Instagram. "Είπε ναι," έγραψε ο μπασκετμπολίστας στο post του. Αργότερα, ανέβασαν και φωτογραφίες τους με τον Rodriguez να της κάνει την πρόταση γάμου στην παραλία και την J.Lo εντελώς σοκαρισμένη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

 

Δείτε ακόμη: H Sophie Turner είπε το "Ναι" στον Joe Jonas - και πρέπει να δείτε το δαχτυλίδι 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.