CELEBRITIES

Julia Roberts: "Το Pretty Woman δε θα γυριζόταν ποτέ σήμερα"


The Jennettes

16 Μαρτίου 2019

pretty_woman_still.jpg

Η ταινία Pretty Woman ήταν ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα της Julia Roberts, αν και η ίδια δεν πιστεύει πως θα μπορούσε να γυριστεί σήμερα. Η αγαπημένη ρομαντική κομεντί εξιστορεί τη ζωή μίας ιερόδουλης που την ερωτεύτηκε ένας πλούσιος επιχειρηματίας. Το απρόσμενο ζευγάρι ερωτεύτηκε και τέλος καλό, όλα καλά.

¨Δεν πιστεύω πως θα μπορούσε να γυριστεί αυτή η ταινία σήμερα, σωστά;" είπε η Roberts σε μία συνέντευξη με τη Guardian. "Υπάρχουν τόσες τρύπες στην πλοκή, αλλά δε νομίζω πως δεν αφήνει τον κόσμο να την απολαύσει".

Η ταινία έχει δεχθεί κριτική για την εξαιρετικά μη ρεαλιστική της απεικόνιση της ιεροδουλίας και της σεξουαλική δυναμικής. Η Roberts πήρε τον ρόλο αφού άλλες οκτώ ηθοποιοί τον είχαν ήδη απορρίψει.

"Δεν έχει να κάνει με το ταλέντο, ειδικά στην αρχή," είπε. "Έχει να κάνει με την καλοτυχία - και το να είσαι αρκετά έξυπνος για να κάνεις κάτι με αυτή την καλοτυχία".

Η ηθοποιός αποκάλυψε, επίσης, πως αρχικά δεν της άρεσε το σενάριο του Notting Hill και συμφώνησε να παίξει στην ταινία αφού γνώρισε τους παραγωγούς. Σήμερα, χαρακτηρίζει την ταινία ως ένα "μικρό διαμαντάκι".

"Δεν ήθελα να την κάνω αυτή την ταινία," είπε η Roberts. "Η ιδέα της ακούγεται απαίσια, έτσι; Θέλεις να έρθεις να παίξεις την μεγαλύτερη ηθοποιό του κόσμου και μετά να ερωτευθείς τον ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου; Όχι!"

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.