CELEBRITIES

Η Paris Jackson διαψεύδει την είδηση για την απόπειρα αυτοκτονίας της


The Jennettes

18 Μαρτίου 2019

20180304_zaa_d20_734.jpg

Το Σάββατο, το TMZ ανέφερε ότι η Paris Jackson νοσηλεύθηκε μετά από μια απόπειρα αυτοκτονίας. Η Jackson απάντησε γρήγορα στην είδηση, βρίζοντας τους κι αποκαλώντας τους ψεύτες στο Τwitter. Αργότερα μέσα σην ημέρα, ο ηθοποιός Bethenny Frankel έγραψε σε απάντηση στην ιστορία ότι "είμαστε το προϊόν των άλυτων θεμάτων των γονιών μας", προσθέτοντας ότι η Jackson είναι "ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη". Η Jackson απάντησε στο tweet γράφοντας "ψέματα, ψέματα, ψεματα, θεέ μου πόσα ψέματα". Ο Frankel διέγραψε το tweet της μετά από αυτό.

Μια πηγή κοντινή στη Jackson δήλωσε στο περιοδικό People ότι η Paris όντως νοσηλεύθηκε, αλλά όχι λόγω απόπειρας αυτοκτονίας. "Η Paris είχε ένα ατύχημα το πρωί, το οποίο χρειαζόταν ιατρική περίθαλψη", είπε η πηγή. "Αυτήν τη στιγμή είναι μια χαρά, και ξεκουράζεται σπίτι της".

Σύμφωνα με την αρχική ιστορία του ΤΜΖ, η υποτιθέμενη απόπειρα αυτοκτονίας της Jackson ήταν μια "άμεση απάντηση" στο ντοκιμαντέρ του HBO Leaving Neverland, στο οποίο δύο άντρες κατηγορούν τον πατέρα της, Michael Jackson, για κακοποίηση όταν ήταν παιδιά.

Από όταν κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ, η Jackson έχει σε πολλές περιπτώσεις προσπαθήσει να σταματήσει τις συζητήσεις.

Διαβάστε επίσης: H Paris Jackson απαντάει στις φήμες για την κατάρρευσή της μετά το ντοκιμαντέρ Leaving Neverland

Δείτε ακόμη: Έχετε κι εσείς τα καλλυντικά που επιλέγει η Paris Jackson, για τις εμφανίσεις της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.