CELEBRITIES

H Victoria Beckham μιλά ανοιχτά για την κληρονομική διαταραχή που αντιμετωπίζει η οικογένειά της


The Jennettes

19 Μαρτίου 2019

20181128_zaf_ny1_063.jpg

Με μία γρήγορη ματιά στο Instagram feed της Victoria Beckham, μπορεί να καταλάβει κανείς πως εκείνη και ο σύζυγός της, David, έχουν επενδύσει ιδιαίτερα στην εκπαίδευση των παιδιών τους. Παρότι μεγαλώνουν σε μία από τις πιο διάσημες οικογένειες, ο Brooklyn, 20, o Romeo, 16, o Cruz, 14 και η Harper, 7, πήγαν σε ιδιωτικά σχολεία και η Victoria στο παρελθόν έχει δηλώσει πως τα παιδιά της "δεν θα είναι εκείνα τα παιδιά που μένουν σπίτι και δεν κάνουν τίποτα. Σίγουρα θα δουλεύουν".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Η Victoria αποκάλυψε πρόσφατα, επίσης, πως μεγαλώνει την οικογένειά της με φεμινιστικές αρχές και πως το νοικοκυριό της έχει "girl power" χαρακτήρα, όπως ανέφερε στο Grazia.

"Αυτό που λέω στην Harper όλη την ώρα, είναι πως δεν έχει να κάνει με το ποιο είναι το πιο όμορφο κορίτσι της τάξης, δεν έχει να κάνει με το πιο είναι το πιο έξυπνο κορίτσι της τάξης, έχει να κάνει με το πιο είναι το πιο ευγενικό κορίτσι στην τάξη. Και έχει να κάνει με το να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και να το γιορτάζεις και να υποστηρίζεις τις άλλες γυναίκες".

"Ο David κι εγώ επικοινωνούμε αυτό το μήνυμα και με τα αγόρια - ήταν πάντα πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαστε από πάντα ένα σπίτι που υπερασπίζεται τις γυναίκες, ακόμα κι όταν ήμασταν λιγότερες".

Αλλά σε μία πρόσφατη συνέντευξη με τους Financial Times, η σχεδιάστρια μίλησε και για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει η οικογένειά της με τη δυσλεξία, την πιο κοινή μαθησιακή δυσκολία, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με το διάβασμα, το γράψιμο και την ορθογραφία. Όταν ρωτήθηκε για τις φιλοδοξίες των παιδιών της, η Victoria που περιγράφει τον εαυτό της ως "αυτοδιαγνωσμένη δυσλεκτική" αποκάλυψε: "Η δυσλεξία δεν υπάρχει απλά στην οικογένειά μας, αλλά καλπάζει."

 

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.