CELEBRITIES

Η αξιολάτρευτη αντίδραση του πρίγκιπα Harry όταν τον ρώτησαν "πότε θα έρθει ο αληθινός πρίγκιπας"


The Jennettes

22 Μαρτίου 2019

abaca_braa20161111_234.jpg

Φαίνεται πως ο πρίγκιπας Harry θα χρειαστεί να φοράει την επίσημη στολή του από 'δω και πέρα όταν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αν θέλει τα μικρά παιδιά να πιστεύουν πως είναι αληθινός πρίγκιπας.

Κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψης στο St. Vincent's Catholic Primary School στο Acton του Λονδίνου, ένα από τα παιδιά που βρισκόταν εκεί δεν πείστηκε πως ο πρίγκιπας Harry ήταν "αληθινός πρίγκιπας" γιατί δε φορούσε στέμα. Σύμφωνα με το People, όταν ο πρίγκιπας Harry κατέφθασε στο σχολείο, τον υποδέχτηκαν με φωνές και επευφημίες - ωστόσο, ο Emmanuel Osei, ετών 4, τον σκούντηξε στον ώμο και τον ρώτησε: "Πότε θα έρθει ο πρίγκιπας Harry;" Η βοηθός διδασκαλίας Philomena Frattura επιβεβαίωσε την ερώτηση του μικρού αγοριού στο περιοδικό.

"Είπε, 'Μα είμαι ο πρίγκιπας Harry," ανέφερε η Frattura. "Τότε ο μαθητής είπε, 'Πότε θα έρθει ο πραγματικός πρίγκιπας Harry;'"

Ο Harry, φυσικά, είχε την πιο αξιολάτρευτη αντίδραση και είπε στο παιδί πως είναι όντως ο δούκας του Sussex. H Frattura συνέχισε: "Ο Harry απάντησε, 'Είμαι ο αληθινός Harry. Απλά έκοψα τα μαλλιά μου για την περίσταση.'"

Αφού πείστηκε, ο Osei χαιρέτισε τον royal με τον καλύτερο τρόπο: Με ένα high-five.

"Πιστεύουν πως ένας πρίγκιπας θα έπρεπε να έχει στέμα," είπε η μέντορας μάθησης Diane Redmond στο περιοδικό.

"Κάθε φορά που συναντώ παιδιά και τους έχουν πει πως θα έρθει ένας αληθινός πρίγκιπας, η απογοήτευση στα πρόσωπά τους όταν με βλέπουν χωρίς στέμα ή κάπα," είχε πει ο Harry στο People το 2016. "Ανησυχώ επειδή τα παιδιά από την Αμερική, ειδικά κοντά στο Disney World, θα σκέφτονται, 'Δεν είσαι πρίγκιπας, δεν είσαι ντυμένος σαν πρίγκιπας, μας κοροϊδεύεις!"

Τότε, ο πρίγκιπας είχε αστειευτεί πως θα έπρεπε να αλλάξει την εμφάνισή του για να εντυπωσιάζει τα παιδιά: "Οπότε θα πρέπει να παίρνω μαζί ένα στέμα και μία κάπα και μερικά αστεία μυτερά παπούτσια. Θα βγάλω έξω το στέμα!"

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.