CELEBRITIES

Η επιστολή του Barack Obama προς τη Jennifer Lopez και τον Alex Rodriguez για τον αρραβώνα τους


The Jennettes

23 Μαρτίου 2019

20190224_zaa_a123_3020.jpg

Φαίνεται πως κανένας δεν έχει μείνει ασυγκίνητος από τον αρραβώνα της Jennifer Lopez και του Alez Rodriguez.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Alex Rodriguez μοιράστηκε στο Twitter ένα χειρόγραφο σημείωμα που έλαβε από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama για τον επερχόμενο γάμο του με τη Λατίνα star.

"Η Michelle κι εγώ θέλαμε να σας συγχαρούμε για τον αρραβώνα σας", γράφει στο σημείωμα. "Μετά από 26 χρόνια μαζί, μπορούμε να πούμε ότι οποιεσδήποτε προκλήσεις κι αν φέρει η ζωή, το να τις μοιράζεσαι με κάποιον που αγαπάς τα κάνει όλα καλύτερα. Με τις καλύτερες ευχές μου, Barack Obama."

Ο πρώην αθλητής μοιράστηκε τη φωτογραφία σχολιάζοντας "αυτό σημαίνει πολλά για εμάς". Ο A-Rod και η J.Lo αρραβωνιάστηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα, κι ανακοίνωσαν τα νέα στα social media, με μερικές φωτογραφίες από την πρόταση και την αντίδραση της Lopez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3.9.19✨♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Σίγουρα, το ζευγάρι θα μπορούσε να πάρει μερικά μαθήματα από το ζεύγος Obama, το οποίο έχει αποδείξει ότι ξέρει πώς να κάνει έναν γάμο επιτυχημένο. Οι δυο τους μας έχουν χαρίσει πολλές στιγμές συγκίνησης με την αγάπη, την τρυφερότητα και την υποστήριξη που δείχνουν ο ένας στον άλλο.

Δείτε ακόμα: Barack & Michelle Obama: Οι αγαπημένες μας στιγμές τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.