CELEBRITIES

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Emilia Clarke μετά την αποκάλυψη ότι έφτασε κοντά στο θάνατο


24 Μαρτίου 2019

abaca_671987_080.jpg

Πριν μερικές μέρες η Emilia Clarke αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει υποστεί δύο ανευρύσματα στον εγκέφαλο ανάμεσα σε δύο παλαιότερες σεζόν του Game Of Thrones. Kαι στις δύο περιπτώσεις χρειάστηκε να κάνει σοβαρές επεμβάσεις, εκ των οποίων η δεύτερη ήταν εξαιρετικά επίπονη και χρειαζόταν να διαπεραστεί το κρανίο της. Οι περιπέτειες της υγεία της την έκαναν τότε να ανησυχεί για το μέλλον της ως ηθοποιός, ειδικά αφότου η ανάρρωση επηρέασε σε κάποιο βαθμό τη μνήμη της.

Η Clarke υπέστη το πρώτο ανεύρυσμα στις 11 Φεβρουαρίου του 2011, μόλις είχε τελειώσει τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν του Game of Thrones. Κατά τη διάρκεια της προπόνησής της ένιωσε έναν έντονο πονοκέφαλο και κόπωση, που σύντομα μετατράπηκαν σε ένα συναίσθημα "λες και μια ελαστική κορδέλα πίεζε τον εγκέφαλό μου", έγραψε η ίδια. Ακολούθησαν πολύ έντονοι πόνοι και ένα άσχημο αίσθημα αρρώστιας, οπότε και μεταφέρθηκε στα επείγοντα.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη η Emilia ανέβασε ένα ακόμη post στο Instagram account της, στο οποίο ευχαρίστησε όλο αυτόν τον κόσμο που της έστειλε την αγάπη του και τους προέτρεψε να μοιραστούν και εκείνοι τη δική τους ιστορία μαζί της. Μάλιστα ανέφερε πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πόσους επηρέασε  η ιστορία της.

 

Η  Emilia έγραψε  «Ένα εκατομμύριο ευχαριστώ σε όλους όσους διάβασαν, μοιράστηκαν κι έστειλαν την αγάπη τους στην ιστορία μου. Είναι πολύ όμορφο πράγμα και ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πόσους από εσάς επηρέασε. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός είναι έτοιμος να διαβάσει τη δική σας ιστορία, πώς αναρρώσατε και τι είναι αυτό που θα έκανε αυτή την εμπειρία της ανάρρωσης καλύτερη».

Δείτε στη gallery: 9 backstage φωτογραφίες από το Game of Thrones που καταστρέφουν τη μαγεία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.