CELEBRITIES

Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με το νέο τους σπίτι


The Jennettes

28 Μαρτίου 2019

20190225_zaa_nc34_6281_0.jpg

Το βασιλικό ζευγάρι σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειας και οι προετοιμασίες που έχουν να κάνουν είναι πολλές. Παράλληλα όμως ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε ένα νέο σπίτι και να αποχαιρετήσουν το παλάτι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KENSINGTON PALACE (@kensingtonroyalpalaceupdate) on

Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα το παλάτι ανακοίνωσε το θα μετακομίσουν αλλά φαίνεται ότι αυτό θα καθυστερήσει για περίπου ένα μήνα ακόμη καθώς αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα με το νέο τους σπίτι.Το πρόβλημα είναι ότι το σπίτι βρίσκεται μέσα στο κτήμα Windsor το οποίο απέχει μόλις 9 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο του Heathrow. Έτσι, ο θόρυβος των αεροπλάνων δεν θα κάνει τη διαμονή τους τόσο ευχάριστη και για αυτό το λόγο θα κάνουν κάποιες επιπλέον εργασίες ώστε να εξασφαλίσουν καλύτερη ηχομόνωση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilta-Sanomat (@iltasanomat) on

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το νέο βασικό σπίτι θα αποτελείται από πέντε υπνοδωμάτια, μία μεγάλη κουζίνα, ένα studio yoga και έναν ξενώνα.

Δείτε ακόμη:

Beauty Favorites: Meghan Markle

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.