CELEBRITIES

O λόγος που ο Tom Cruise απαγόρευσε στην Nicole Kidman να πάει στο γάμο του γιου τους


The Jennettes

29 Μαρτίου 2019

abaca-595643-033-2.jpg

Φαίνεται πως ο Tom Cruise απαγόρευσε στην πρώην σύζυγό του Nicole Kidman να παρευρεθεί στο γάμο του γιού τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thankful for every day I wake up.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Connor Cruise (@theconnorcruise) στις

Ο 24χρονος Connor Cruise θα παντρευτεί την ιταλίδα σύντροφό του σε μια τελετή σαϊεντολογίας, αλλά ο πατέρας του φαίνεται πως δεν επιτρέπει στην μητέρα του να παραστεί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μια πηγή κοντά στον Tom Cruise, δήλωσε: "Ο Tom βρίσκεται πίσω από αυτό, και αυτό που θέλει είναι δυνατό σα νόμος. Ο Tom το ζήτησε κι ο Connor ακολούθησε". Η ίδια πηγή είπε ότι ο Connor "φιλάει το χώμα που πατάει ο πατέρας του" και δε θα μπορούσε ποτέ να πάει ενάντια στη θέλησή του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Cruise (@tomcruiseandthecruisers) στις

Όσον αφορά το λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό, η πηγή εξηγεί: "Καταρχάς, ο Tom δε θα μπορούσε να διανοηθεί να καλέσει τη Nicole στο γάμο του Connor, καθώς θεωρείται άτομο "κατασταλτικό"  από την εκκλησία. Δεύτερον, δεν τη θέλει εκεί". Αυτό δεν προκαλεί τόση εντύπωση, δεδομένου ότι ο Tom Cruise έχει πλέον αντιμετώπιση θεότητας σε μεγάλο μέρος των Σαϊεντολόγων.

Σύμφωνα με την πρώην ακόλουθο του συγκεκριμένου θρησκεύματος, Leah Remini, "οι Σαϊεντολόγοι μαθαίνουν ότι ο Tom Cruise σώζει μόνος του τον κόσμο, οπότε θεωρείται θεότητα στη Σαϊεντολογία. Είναι δεύτερος μετά τον David Miscavige, τον σωτήρα του ελεύθερου κόσμου". Η ιδια ισχυρίζεται ότι τα μέλη της εκκλησίας κάνουν ό,τι μπορούν ώστε τίποτα κακό να μη φτάσει στα αφτιά του Cruise για το θρήσκευμα. "Θα φτάσουν σε τέτοιο σημείο, ώστε αν πρόκειται να περπατήσει κάπου, βεβαιώνονται ότι δεν υπάρχουν περιοδικά αντίθετα στη Σαϊεντολογία, προκειμένου να μη δει κάτι τέτοιο".

Ο Cruise και η Kidman έγιναν ζευγάρι το 1990, κι αργότερα υιοθέτησαν δύο παιδιά, τον Connor και την 26χρονη πλέον Isabella. Αφότου το ζευγάρι χώρισε, ο Cruise ανέλαβε την κηδεμονία των παιδιών. Και τα δύο παιδιά ασκούν τη Σαϊεντολογία, ενώ η Isabella έχει δηλώσει ότι η αίρεση τη βοήθησε να βρει ένα χαμένο κομμάτι της ζωής της. Σημειώνεται ότι η Kidman έχασε και τον δικό της γάμο το 2015.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tom,Connor and Isabella Crusie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?Tom Cruise Fanpage? (@tomcruise.fanpage.ita) στις

Δείτε ακόμη: 5 ζευγάρια των 90s που δεν θέλαμε να χωρίσουν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.