CELEBRITIES

O Nicolas Cage ζήτησε διαζύγιο μετά από 4 ημέρες γάμου


The Jennettes

30 Μαρτίου 2019

20130831_zaf_x99_435.jpg

Ο Nicolas Cage φαίνεται πως έκανε ρεκόρ στη διάρκεια της συζυγικής ευτυχίας αφού ο γάμος του κράτησε μόλις τέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 55χρονος ηθοποιός είχε πάει στο δικαστήριο συνοδευόμενος από την κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφό του για να βγάλουν άδεια γάμου και αργότερα παντρεύτηκαν στο Las Vegas. Ωστόσο, μετά από μόλις τέσσερις ημέρες, ο Cage εθεάθη σε κατάσταση μέθης να λογομαχεί με την αγαπημένη του, Erika Koike, στο δικαστήριο του Las Vegas.

Η σχέση τους ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2018 με τους δυο τους να φαίνονται απόλυτα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι - γι' αυτό άλλωστε και την επισημοποίησαν - ωστόσο, κάτι φαίνεται πως πήγε στραβά.

Λίγο πριν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, το γύρο του διαδικτύου είχε κάνει ένα βίντεο με το Nicolas Cage να φωνάζει μεθυσμένος "Θα μου πάρει όλα μου τα λεφτά… ο πρώην της είναι ναρκομανής."

Δείτε ακόμη: 6 ερωτευμένα ζευγάρια που ξεχωρίσαμε το 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.