CELEBRITIES

Ο Colin Farrell μίλησε ανοιχτά για τον γιο του που πάσχει από το σύνδρομο Angelman


The Jennettes

1 Απριλίου 2019

20180908_zv53_181.jpg

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Colin Farrell έχει μιλήσει ανοιχτά και στο παρελθόν για το πρόβλημα υγείας του γιού του James. Ο ίδιος έχει φροντίσει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτό το πολύ ευαίσθητο κομμάτι καθώς δε θέλει να επηρεάσει τη ψυχολογία του γιού του.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η ασθένεια του γιού του τον έκανε πιο δυνατό άνθρωπο. «Είναι ένα παιδί που δείχνει απίστευτο θάρρος και δύναμη ζωής. Λατρεύω τον γιο μου και το γεγονός ότι είναι “ειδικός” με κάνει να τον αγαπώ ακόμα περισσότερο», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colin Farrell (@colinfarrellfanbase) on

«Η γέννηση του γιου μου για μένα ήταν ευλογία… Η σπάνια ασθένειά του με έκανε να ωριμάσω, να εκτιμήσω την ζωή και να καταλάβω το βαθύτερο νόημά της», εξομολογείται ο Colin Farrell το σύνδρομο Angelman από το οποίο πάσχει ο γιός του.

Το σύνδρομο Angelman προκαλεί μιας μορφής νοητική στέρηση: λόγω αυτής, ο James άρχισε να περπατά ελάχιστα όταν ήταν τεσσάρων ετών, ενώ δεν μιλάει σχεδόν καθόλου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @celebritykidmix on

Ο Farrell ευαισθητοποιημένος από την ασθένεια και το πώς τη βιώνουν τα παιδιά έχει αποφασίσει να κινητοποιήσει και τη κοινή γνώμη αφενός μιλώντας και με άλλους γονείς και αφετέρου δίνοντας χρήματα για έρευνες και πειράματα ώστε να βρεθεί κάποια φαρμακευτική αγωγή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colin Farrell (@farrellgram) on

Το μήνυμά του είναι σιγουρά συγκινητικό: «Αγκαλιάστε την διαφορετικότητα και δείτε το σαν ευκαιρία για να γιορτάσετε τη ζωή σε όλες της τις μορφές» απευθυνόμενος στους γονείς που αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση με εκείνον.

Δείτε το video:

 

Δείτε ακόμη:

15 γραμματόσημα με τοπία στα οποία κρύβονται εικόνες ζώων

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.