CELEBRITIES

H Angelina Jolie έδωσε μια πολύ σημαντική ομιλία για τα γυναικεία δικαιώματα


The Jennettes

1 Απριλίου 2019

20180218_zaa_nc34_032_1_0.jpg

H Angelina Jolie είναι ιδιαίτερα γνωστή για την φιλανθρωπική της δουλειά.

Την Παρασκευή, η 43χρονη ηθοποιός, παρευρέθηκε σε μια συνάντηση στα Ηνωμένα Έθνη, προκειμένου να μιλήσει για ζητήματα σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και μια μαύρη pencil φούστα, η Angelina έδωσε μια πολύ δυναμική ομιλία σχετικά με τη σημασία της ισότητας των φύλων.

"Δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη και σταθερότητα στο Αφγανιστάν, ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, η οποία περιλαμβάνει την εκχώρηση των δικαιωμάτων των γυναικών. Ακόμα χειρότερα, βλέπουμε ακόμα ατιμωρησία για εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί εναντίον γυναικών και κοριτσιών, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων", είπε. "Όσο μπορούμε και συνεχίζουμε να βάζουμε σχεδόν κάθε άλλο ζήτημα πάνω από τα δικαιώματα και την εκπροσώπηση των γυναικών, θα παραμείνουμε κολλημένοι σε έναν κύκλο βίας και συγκορύσεων.

Η Angelina συνεργάζεται με τα Ηνωμένα Έθνη εδώ και αρκετά χρόνια. Το 2012 μάλιστα, της απονεμήθηκε ο τίτλος της ειδικής απεσταλμένης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Μέσω του οργανισμού, η Angelina έχει επισκεφτεί αρκετά κέντρα υποδοχής στον κόσμο.

Ολόκληρη η ομιλία της εδώ:

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie έκανε μία εμφάνιση σαν πραγματική δούκισσα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.