CELEBRITIES

O πρίγκιπας Harry χορεύει μπαλέτο και είναι αξιολάτρευτος


The Jennettes

4 Απριλίου 2019

abaca_braa20161111_234.jpg

Ο πρίγκιπας Harry πήρε μέρος σε ένα μάθημα μπαλέτου για παιδιά, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο YMCA του South Ealing στο Λονδίνο. Οι αξιολάτρευτες φωτογραφίες και video, δείχνουν τον μέλλοντα πατέρα να δοκιμάζει τις χορευτικές του κινήσεις μαζί με τα παιδιά της τάξης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke & Duchess of Sussex Fam (@harryluvsmeghan) on

"Συνεχίζει να υπάρχει μεγάλη πρόοδος σχετικά με το στίγμα που περιβάλεει την ψυχική υγεία, αλλά ας συνεχίσουμε να κανονικοποιούμε τη συζήτηση," είπε ο Harry. "Ας συνεχίσουμε να υπενθυμίζουμε ο ένας στον άλλον πως δεν πειράζει να μην είμαστε καλά και να ακούμε ο ένας τον άλλον. Άλλωστε, το πώς σκεφτόμαστε επηρεάζει το πώς πράττουμε, πώς νιώθουμε και πώς αντιμετωπίζουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MEGHAN MARKLE (@meghan.marklesussex) on

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Harry, που πρόκειται να καλωσορίσει το πρώτο του παιδί με τη Meghan Markle σύντρομα, γνώρισε ένα μωρό 3 μηνών και τη μητέρα του, Maria Ahmad. Στο video που ανέβηκε στα social media ο Harry ακούγεται να ρωτά τη μητέρα αν το μωρό κοιμάται. "Μερικές φορές," απάντησε η Ahmad. Αργότερα, είπε στους δημοσιογράφους: "Ήταν τόσο ενθουσιασμένος και χαρούμενος για το μωρό. Ρωτούσε για το αν κοιμάται. Νομίζω ανησυχεί γι' αυτό, αν το μωρό κοιμάται τη νύχτα."

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.