CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez εξομολογείται ότι αυτήν τη φορά πήρε το χρόνο της πριν αποφασίσει να παντρευτεί


The Jennettes

4 Απριλίου 2019

jennifer2.jpg

Η Jennifer Lopez βρήκε τον τέλειο σύντροφο στο πρόσωπο του Alex Rodriguez, αλλά πήρε τον χρόνο της για να αποφασίσει αν έπρεπε να παντρευτεί. Εξάλλου έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τρεις φορές στο παρελθόν και δεν έψαχνε για τον σύζυγο νούμερο τέσσερα. Όταν ρωτήθηκε για το πώς γνώριζε ότι ήθελε να τον παντρευτεί, η 49χρονη star αποκάλυψε πόσο χρόνο της πήρε. "Να ξαναπαντρευτώ; Είμαι πολύ κουρασμένη μετά από όλα όσα έχω περάσει", δήλωσε με έναν αναστεναγμό. "Πιθανόν ένα χρόνο μετά, γιατί μέχρι τότε το επεξεργαζόμουν. Δεν ξέρω, 'ίσως ναι, ίσως όχι. Τον αγαπάω, μου αρέσει'. Όλα έμοιαζαν πάρα πολύ τέλεια, πάρα πολύ νωρίς", εξήγησε.

"Οπότε αυτό με έκανε να λέω λίγο 'μισό λεπτό, τι γίνεται εδώ; Ας περιμένω λίγο' και έτσι, όταν συνέβη, νομίζω ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, το ξέραμε και οι δύο", συνέχισε η Jennifer. Όταν ο Alex Rodriguez της έκανε την πρόταση, τo ζευγάρι ήταν τότε ακριβώς δυο χρόνια μαζί.

Η Jennifer μίλησε για τους λόγους που κάνουν τον Alex τόσο τέλειο για εκείνη, καθώς και οι δύο είναι φιλόδοξοι επαγγελματικά, και πολύ υποστηρικτικοί για την σκληρή δουλειά του άλλου. "Είναι υπέροχο να έχεις έναν κολλητό φίλο και σύτνροφο με τον οποίο μπορείς πραγματικά να χτίσεις, και νιώθω ότι έτσι είναι με εμένα και τον Alex", εξήγησε η τραγουδίστρια. "Eίμαστε και οι δύο πολύ όμοιοι. Το να έχεις κάποιον που σε καταλαβαίνει μέσα κι έξω, ενώ λες 'Θέλω αλήθεια να δουλέψω σκληρά, αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και θέλω να δουλέψω σκληρά για αυτό και καταλαβαίνω ότι δεν σημαίνει ότι δε σε αγαπάω'. Αγαπάμε ο ένας τον άλλο και το κάνουμε αυτό μαζί. Μαζί κάνουμε ο ένας τον άλλο καλύτερο".

Δείτε ακόμη: H Jennifer Lopez και ο Alexander Rodriguez έκαναν μία αξιοζήλευτη εμφάνιση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.