CELEBRITIES

Η Charlize Theron είναι single και «σοκαριστικά διαθέσιμη» για σχέση


The Jennettes

5 Απριλίου 2019

abaca_672019_165.jpg

H Charlize Theron είναι έτοιμη να βγει ραντεβού, αλλά ενδιαφέρεται μόνο για όσους έχουν αρκετό θάρρος ώστε να το ζητήσουν

Η 43χρονη ηθοποιός μίλησε για την ερωτική της ζωή στο Entertainment Tonight, στο πλαίσιο της επερχόμενης ταινίας της, Long Shot, και παραδέχτηκε ότι το να βρει κάποιον να βγει ραντεβού δεν ήταν τόσο εύκολο όσο έδειχνε. "Είμαι single 10 χρόνια τώρα, δεν είναι δύσκολο", είπε η Theron. "Κάποιος πρέπει απλώς να βρει το θάρρος και να κάνει το βήμα".

"Είμαι σοκαριστικά διαθέσιμη", πρόσθεσε. Ο συμπρωταγωνιστής της Seth Rogen συμπλήρωσε: "Είναι εκεί έξω!"

"Το έκανα πολύ σαφές", συμπλήρωσε εκείνη.

Στην πραγματικότητα είναι λιγότερο από 10 χρόνια που η ηθοποιός είναι single. Η τελευταία της σοβαρή σχέση ήταν με τον Sean Penn. Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2013 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους ένα χρόνο αργότερα. Χώρισαν τον Ιούνιο του 2015.

Πριν από αυτό, η Theron είχε μια μακροχρόνια σχέση με τον ηθοποιό Stuart Townsend από το 2002 μέχρι το 2010.

Προσφάτως είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες, ότι η Theron έβγαινε με τον Brad Pitt, αλλά σύμφωνα με τις πηγές, δεν υπήρξε τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους.


Δείτε ακόμη: H Charlize Theron κάνει την πιο sexy εμφάνισή της στο red carpet μέχρι σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.