CELEBRITIES

O Ben Stiller έδωσε τη θέση του στο μετρό και το μετάνιωσε αμέσως


The Jennettes

5 Απριλίου 2019

abaca_666801_126.jpg

Ο Ben Stiller μπήκε στο μετρό της Νέας Υόρκης και δεν ήταν σίγουρα μία αδιάφορη εμπειρία. Μία γυναίκα μπήκε στο βαγόνι και, σύμφωνα με κάποιον μάρτυρα, ο Stiller σηκώθηκε και της πρόσφερε τη θέση του. Παρά την incognito εμφάνισή του, η γυναίκα τον αναγνώρισε. Και ήταν πολύ - πολύ - ενθουσιασμένη με το γεγονός.

Σηκώθηκε πάνω και φώναξε "Με κάνεις να γελάω τόσο πολύ!" όσο έβγαζε τα ρολάκια απ' τα μαλλιά της. Ο Stiller γέλασε και κοίταξε γύρω του.

Μέχρι αυτό το σημείο, οι υπόλοιποι επιβάτες είχαν αναγνωρίσει κι εκείνοι τον Stiller και άρχισαν να μαζεύονται γύρω του και να βγάζουν φωτογραφίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SubwayCreatures (@subwaycreatures) on

Ο Stiller μένει στη Νέα Υόρκη όλη του τη ζωή. Γεννήθηκε εκεί και μεγάλωσε στο Upper West Side - και δεν είναι ο μόνος διάσημος που χρησιμοποιεί το μετρό της Νέας Υόρκης. Όσο βρίσκονταν στην προεκλογική τους καμπάνια και η Hillary Clinton και ο Bernie Sanders βρέθηκαν ανάμεσα στους επιβάτες των ΜΜΜ.

 

Δείτε ακόμη: 9 διάσημοι μοιράζονται τα πιο παλιά πορτρέτα τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.