CELEBRITIES

H Jennifer Lawrence μοιράστηκε μια σπάνια τρυφερή στιγμή δημοσίως με τον αρραβωνιαστικό της


The Jennettes

8 Απριλίου 2019

abaca_braa20170906_548.jpg

H Jennifer Lawrence και ο αρραβωνιαστικός της Cooke Maroney εντοπίστηκαν να περπατάνε στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η Lawrence είχε περασμένο το χέρι της γύρω από το χέρι του Maroney, καθώς το νέο αρραβωνιασμένο ζευγάρι εξερευνούσε την πόλη.

Η ηθοποιός έδειχνε πολύ άνετη με το oversized κρεμ παλτό της πάνω από κάτι που μοιάζει με άσπρο T-shirt, μαύρα skinny jeans, και ένα ζευγάρι μυτερά κρεμ mules. Ο Maroney έδειχε εξίσου χαλαρός και stylish με ένα navy jacket πάνω από ένα green T-shirt, μαύρο παντελόνι κι ένα ζευγάρι μπλε και λευκά sneakers.

Σε αυτήν την πολύ όμορφη φωτογραφία, καταφέρνουμε να δούμε άλλη μια φορά το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων της Lawrence. Όπως επιβεβαίωσε και μια πηγή στο People, το δαχτυλίδι της J-Law έχει μια "τετράγωνη πέτρα πάνω σε ένα λεπτό χρυσό δαχτυλίδι",

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jennifer Lawrence flashing her diamond engagement ring brings us JOY as she and Cooke Maroney stroll arm-in-arm in NYC ??✨? Elder Ordonez/ SplashNews.com/ @dailymail

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Mail (@dailymail) στις

Δείτε ακόμη: H Jennifer Lawrence μας χάρισε ακόμα μία ξεκαρδιστική στιγμή στα φετινά Oscars

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.