CELEBRITIES

H North West έκλεψε την παράσταση στην Κυριακάτικη Λειτουργία του Kanye West


The Jennettes

8 Απριλίου 2019

20160902_zaf_ny1_133.jpg

Οι Κυριακάτικες Λειτουργίες του Kanye West είναι ένα ακόμα από τα πράγματα που χρειάζονται αρκετά αναλυτικές εξηγήσεις. Η εβδομαδιαία μουσική λειτουργία που δεν είναι απαραίτητα εκκλησία αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι ΔΕΝ είναι εκκλησία, μεταφέρθηκε από το σπίτι της Kardashian και του West σε μια μυστική τοποθεσία. Την Κυριακή του Πάσχα (του καθολικού), η λειτουργία θα μεταφερθεί στο φεστιβάλ Coachella. Στην χθεσινή λειτουργία όμως, έλαβε μέρος και η 5χρονη North West, που τραγούδισε το "As" του Stevie Wonder μαζί με τον πατέρα της και μια χορωδία gospel.

Με ένα φωτεινό πορτοκαλί outfit, η North άρπαξε το μικρόφωνο και τραγούδησε με πάθος, ενώ ο Kanye χόρευε στο ρυθμό πίσω της.

Maxhype Entertainments:North going off at Sunday Service. ?❤️ ? Kim Kardashian #Kimkardashian? #kanyewest #Northwest #Maxhypetv?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EMPIRE MINDZ (@maxhypetv) στις

Η Κardashian δεν ήταν στη σκηνή, αλλά έβγαλε video από το συγκεκριμένο σκηνικό και εντυπωσιάστηκε με την φυσική ενέργεια της κόρης της επί σκηνής. "Δείτε την να μετακινείται μπροστά", έγραψε, προσθέτοντας μερικά emoji - αστεράκια.

Φαίνεται πάντως πως η North απολαμβάνει την Κυριακάτικη Λειτουργία όσο και οι γονείς της.

Δείτε ακόμη: H Kim Kardashian φωτογραφίζεται ως Jackie O και σοκάρει

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.