CELEBRITIES

H Serena Williams μάλλον αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του μωρού της Meghan Markle


The Jennettes

8 Απριλίου 2019

20190224_zaf_a60_075.jpg

H Serena Williams έχει υπάρξει φίλη της Meghan Markle εδώ και πολλά χρόνια, οπότε βγάζει νόημα το γεγονός πως την ρωτούν συνέχεια για την εγκυμοσύνη της δούκισσας του Sussex. Σε μία συνέντευξη με το E!News, η star του τένις ρωτήθηκε για το αν πιστεύει πως η Meghan θα γίνει καλή μητέρα. Η Williams απάντησε: "Θα είναι σίγουρα η καλύτερη μαμά."

Κι αυτό δεν είναι όλο. Η Williams συνέχισε δίνοντας συμβουλές σε νέες μητέρες, λέγοντας "Αποδεχτείτε τα λάθη και μην περιμένετε να είστε τέλειες. Βάζουμε πολλή πίεση στους εαυτούς μας". Εκείνη ήταν η στιγμή που η Williams ανέφερε "Η φίλη μου είναι έγκυος," και φάνηκε σαν να λέει πως η Meghan περιμένει κορίτσι. Η αθλήτρια εξήγησε: "Μου έλεγε, 'Το παιδί μου θα κάνει αυτό.' και εγώ απλά την κοίταξα και της είπα 'Όχι, [εκείνη] δεν θα το κάνει. Δεν θα το κάνεις. Και μου λέει 'Θέλω να μου δώσεις συμβουλές,' γιατί, ναι, είχα κι εγώ όλες αυτές τις προσδοκίες".

Η Williams αναφέρθηκε στο παιδί της φίλης της ως 'εκείνη' και όπως ήταν φυσικό, όλοι οι royal fans αναρωτιούνται αν η Meghan περιμένει κορίτσι. Αν και, μάλλον δεν θα μάθουμε μέχρι και την ημέρα που θα γεννηθεί!

 

Δείτε ακόμη: 9 φορές που η Chiara Ferragni είχε τέλειο ντύσιμο στην εγκυμοσύνη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.