CELEBRITIES

H Emilia Clarke μοιράστηκε σπάνιες φωτογραφίες από τις εγχειρήσεις της στον εγκέφαλο


The Jennettes

9 Απριλίου 2019

20181004_zaa_a123_026.jpg

Η Εmilia Clarke μίλησε ανοιχτά για τα εγκεφαλικά ανευρίσματα και τις εγχειρήσεις της σε μία συνέντευξη με το CBS Sunday Morning που προβλήθηκε χθες. Εβδομάδες μετά την αποκάλυψη των νέων σε ένα συναισθηματικό άρθρο για τον New Yorker, η star του Game of Thrones έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την περιπέτεια υγείας της. Μοιράστηκε, επίσης, φωτογραφίες από τις εγχειρήσεις που δεν είχαν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν η Clarke, συνειδητοποίησε πρώτη φορά πως βίωνε εγκεφαλικό επεισόδιο, το Φεβρουάριο του 2011, μετά τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν του Game of Thrones, όσο γυμναζόταν. Ένιωσε τον "πιο βασανιστικό πόνο", τον οποίο παρομοίασε με ένα λάστιχο να σπάει μέσα στο κεφάλι της και είχε ως αποτέλεσμα "ένα απίστευτο ποσοστό πίεσης".

'Επαθε ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό και αιμορραγία μέσα στον εγκέφαλο, αλλά έκανε εγχείρηση και αργότερα επέστρεψε στο Game of Thrones. Ωστόσο, υπήρχε ένα άλλο πρησμένο αιμοφόρο αγγείο μέσα στον εγκέφαλό της, το οποίο αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει δύο χρόνια αργότερα. Όπως αποκάλυψε στο άρθρο της, η δεύτερη εγχείρηση χρειαζόταν να πραγματοποιηθεί περνώντας μέσα από το κρανίο της.

"Η δεύτερη, υπήρξε ένα κομμάτι του εγκεφάλου που πέθανε," είπε η Clarke στο CBS. "Αν ένα κομμάτι του εγκεφάλου δεν λαμβάνει αίμα, απλά δεν λειτουργεί μετά. Είναι όπως ένα βραχυκύκλωμα. Οπότε, είχα αυτό και δεν ήξεραν τι είναι".

Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης του δεύτερου ανευρίσματος, η Clarke "πέρασε μία περίοδο που ήταν στενοχωρημένη" αλλά βρήκε τη δύναμη στην τηλεοπτική της περσόνα, Daenerys Targaryen. "Πας στο πλατό και παίζεις μία δυναμική γυναίκα και περπατάς μέσα από τη φωτιά κι αυτό έγινε το ένα πράγμα που με έσωσε από το να σκέφτομαι την ίδια μου την ύπαρξη," είπε.

Δείτε ακόμη: Cannes 2018: Το Dior φόρεμα της Emilia Clarke χρειάστηκε 250 ώρες για να δημιουργηθεί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.