CELEBRITIES

H Jennifer Lopez απαντάει στη φημολογία για την απιστία του Alex Rodriguez


The Jennettes

11 Απριλίου 2019

abaca_635743_210_0.jpg

Η Jennifer Lopez απάντησε στη φημολογία για την απιστία του αρραβωνιαστικού της, Alex Rodriguez, κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης στην εκπομπή The Breakfast Club. Τον τελευταίο μήνα, μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, ο πρώην παίκτης του baseball, Jose Canseco, κατηγόρησε τον Rodriguez ότι απάτησε την J.Lo με την πρώην σύζυγό του, Jessica Canseco.

Όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέφερε αυτήν την κατηγορία στη Lopez, εκείνη απλώς γέλασε. "Δεν έχει σημασία. Ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Ξέρω ποιος είναι ο Αlex". "Ξέρει ποια είμαι εγώ. Είμαστε χαρούμενοι. Δεν πρόκειται να αφήσουμε άλλους ανθρώπους να έρθουν και να μας πουν πώς είναι η σχέση μας. Ξέρω ποια είναι η σχέση μας".

Η Jessica Canseco είχε επίσης απαντήσει στις κατηγορίες του συζύγου της μέσω Twitter: Αυτoί οι ψέυτικοι ισχυρισμοί που κάνει ο Jose δεν είναι αληθείς!" έγραψε. "Ξέρω τον Αlex εδώ και πολλά χρόνια και δεν τον έχω δει καν τα τελευταία 5. Σίγουρα δεν κοιμήθηκα μαζί του. Έχω φιλική σχέση τόσο με τον ίδιο όσο και με τη Jennifer."

Δείτε ακόμη: To σώμα της Jennifer Lopez καταρρίπτει την έννοια της ηλικίας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.