CELEBRITIES

H Oprah υπερασπίζεται την Meghan Markle: "Eίναι πραγματικά άδικο"


The Jennettes

12 Απριλίου 2019

20180519_zaa_ap2_936.jpg

Η Oprah υποστηρίζει πως η δούκισσα του Sussex αντιμετωπίζεται "άδικα" από τον τύπο. Η Αμερικανίδα συγγραφέας και παρουσιάστρια θεωρεί πως η εικόνα της royal όπως την παρουσιάζουν στα media είναι λανθασμένη.

"Πιστεύω πως απεικονίζεται άδικα και νιώθω πως αν ο κόσμος την ήξερε πραγματικά, θα ήξερε πως όχι μόνο είναι όλα όσα καταλαβαίνουμε για εκείνη ως εύχαρη και δυναμική και διατηρώντας αυτή τη θέση, αλλά έχει και μία υπέροχη, ζεστή, δοτική, γεμάτη αγάπη καρδιά," είπε η Oprah στο CBS. "Βλέπω όλα τα τρελά δημοσιεύματα για εκείνη και πιστεύω πως είναι πραγματικά άδικο".

Η πρώην ηθοποιός έχει χαρακτηριστεί ως "δύσκολη" από τα tabloids, ενώ υπάρχουν φήμες περί διαμάχης της με την δούκισσα του Cambridge.

H Oprah, που παρευρέθηκε στον γάμο του δούκα και της δούκισσας τον Μάιο 2018, είπε πως η φίλη της επιλέγει να μην ασχολείται καθόλου με τα δημοσιεύματα. "Δεν διαβάζει τίποτα, πράγμα που το βρίσκω, ξέρεις, πιστεύω πως είναι αξιοσημείωτο, ασχέτως με το τι συμβαίνει," είπε. "Δε διαβάζει τίποτα".

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.