CELEBRITIES

O Jake Gyllenhaal θα κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη νέα σειρά του HBO


The Jennettes

12 Απριλίου 2019

jake.jpg

Πολύ σύντομα, ο Jake Gyllenhaal δε θα βρίσκεται μόνο στις αρχικές σελίδες μας στα social media και στη μεγάλη οθόνη. Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει και θα συμμετάσχει στην παραγωγή μιας limited σειράς του HBO. Το show έχει τίτλο Lake Success, και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Gary Shteyngart και θα είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση στη μικρή οθόνη.

Καθώς το δίκτυο έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τεράστια ονόματα για τις παραγωγές του, όπως η Amy Adams για το Sharp Objects, η Maggie Gyllenhaal για το The Deuce και φυσικά ολόκληρο το cast του Big Little Lies, βγάζει νόημα το ότι ο Gyllenhaal θέλησε να κάνει εκεί το τηλεοπτικό του ντεμπούτο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jake Gyllenhaal attended the Clash De Cartier event, at La Conciergerie, in Paris, France, on 10th April 2019. - Jake is the face of the Santos De Cartier Watch. - ( ? iheartjakemedia.com, JustJared/FrancoisGoizeForCartier, Cartier) - ? Jake will star in and executive produce the HBO limited TV series ‘Lake Success’. The show will be based on the book of the same name. (Variety) ? - #JakeGyllenhaal #Gyllenhaal #Actor #Style #Fashion #LakeSuccess #NineStories #NineStoriesProductions #SpiderMan #Mysterio #SpiderManMovie #FarFromHome #SpiderManFarFromHomeMovie #SpiderManFarFromHome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jake Gyllenhaal Info (@jakegyllenhaalinfo) στις

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το Lake Success θα αφηγείται την ιστορία ενός ναρκισιστή επενδυτή, που ζει με αυταπάτες κι έχει τσακωθεί με την πραγματικότητα, και προσπαθεί να αποδράσει από την οικογένεια και το παρελθόν του, ψάχνοντας το κορίτσι που ερωτεύτηκε στο κολλέγιο σε μια υπεραστική διαδρομή με λεωφορείο. Καθώς εύχεται με αυτό το ειδύλλιο να λυτρώσει τον εαυτό του, η γυναίκα του, Seema, έχει μείνει μόνη της με τον αυτιστικό γιο τους στο Manhattan.

"To μυθιστόρημα του Gary είναι μια καταπληκτικά εκτελεσμένη μελέτη χαρακτήρων, η οποία επισημαίνει το βάθος της ανθρώπινης αντίφασης και περιπλοκότητας, τοποθετημένη στο επίκαιρο υπόβαδρο της σύγχρονης Αμερικής", δήλωσε ο Gyllenhaal σε μία κοινή δήλωσή του με την παραγωγό Riva Marker. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με το HBO, το οποίο σταθερά φιλοξενεί εξαιρετικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας τις τελευταίες δύο δεκαετίες".

Δείτε ακόμη: Οι ηθοποιοί που ντουμπλάρουν τους stars

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.