CELEBRITIES

H Ariana Grande δείχνει τα υψηλά επίπεδα του μετατραυματικού στρες που υποφέρει


The Jennettes

12 Απριλίου 2019

20161118_zaa_d20_517_0.jpg

Η pop star, Ariana Grande, μίλησε ανοιχτά από τη πρώτη στιγμή για το σοβαρό σοκ που υπέστη από την επίθεση στο Μάντσεστερ το Μάιο του 2017. Η ίδια όπως είχε δηλώσει ήταν κάτι που την έχει σημαδέψει και δυσκολεύεται να ξεχάσει αυτές τις τρομακτικές εικόνες από το μυαλό της. Η τραγουδίστρια εξήγησε πώς η μουσική την "έσωσε", αλλά και πως η τραγωδία συνεχίζει να βαραίνει την καρδιά της.

Η 25χρονη τραγουδίστρια μάλιστα πρόσφατα ανέβασε ένα insta story που δίνει την απτή απόδειξη για το μετατραυματικό στρες από το οποίο υποφέρει. Μοιράστηκε με τους fans της δύο παραδείγματα: το πρώτο είναι μια αξονική τομογραφία ενός υγιής εγκεφάλου, στην οποία υπάρχουν πολύ λίγες περιοχές που ξεχωρίζουν, το δεύτερο είναι ο εγκέφαλος κάποιου που πάσχει από DPTS.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande IG Stories (@arianaigstories) on

Έπειτα, δημοσίευσε την δικιά της αξονική, η οποία δείχνει ακόμη περισσότερες τονισμένες περιοχές σε σχέση με το δεύτερο παράδειγμα, σχεδόν το διπλάσιο από αυτών που πάσχουν από μετατραυματική διαταραχή. Το συγκεκριμένο post το συνόδευε η λεζάντα: «Ξεκαρδιστικό και τρομακτικό… δεν είναι αστείο».

 

Δείτε ακόμη:

Οι κόρες της Blake Lively και του Ryan Reynolds έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.