Η Joan Collins κινδύνευσε από μια τρομακτική πυρκαγιά στο διαμέρισμά της

The Jennettes
Δευτέρα 15 Απρίλιος 2019
abaca_628298_103.jpg

Η Joan Collins κατάφερε να ξεφύγει από μια "τρομακτική" πυρκαγιά στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο.

Η βραβεβυμένη ηθοποιός βγήκε αλώβητη από το γεγονός, ενώ χρειάστηκε μόνο μια θεραπεία για την εισπνοή καπνού. Όλα αυτά, χάρη στον σύζυγό της, Percy Gibson, και την ταχύτατη σκέψη του.

"Βρισκόντουσαν και οι δύο στο διαμέρισμα. Η Joan μύρισε καπνό, κι ο Percy βγήκε έξω για να το διερευνήσει. Ανακάλυψαν ότι ο ξενώνας είχε πάρει φωτιά", δήλωσε ο εκπρόσωπός της. "Ο Percy είχε δύο πυροσβεστήρες στο διαμέρισμα κι έτσι έσπευσε να σβήσει τη φωτιά, ενώ η Joan κάλεσε την πυροσβεστική. Ο Percy πραγματικά έσωσε την κατάσταση. Ήταν εκείνος που έσβησε τη φωτιά και πήρε τον έλεγχο μέχρι να φτάσει η πυροσβεστική."

Το περιστατικό του Σαββάτου τάραξε ιδιαίτερα την ηθοποιό της "Δυναστείας" αλλά την Κυριακή και οι δύο έμοιαζαν να συνέρχονται.  Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 4:30 το απόγευμα και κατέστρεψε μεγάλο μέρος του δωματίου, αφήνοντας πίσω καμμένους τοίχους, όπως φάνηκε σε ένα video που μοιράστηκε η Collins στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The remains of the day...see my recent #tweet Thank you @londonfirebrigade #shafetsbury !! ❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joan Collins (@joancollinsdbe) στις

"Τα απομεινάρια μιας μέρας", έγραψε στο video.

Χρειάστηκαν 10 πυροσβέστες, που προσπαθούσαν επί μια ώρα να σβήσουν τη φωτιά, προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο. Η Joan Collins έγραψε κι ένα tweet, προκειμένου να τους συγχαρεί και να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους.

 

Δείτε ακόμη:

Joan Collins: Σε δημοπρασία προσωπικά της αντικείμενα