CELEBRITIES

H Jennifer Lopez θα παραλάβει το φετινό βραβείο CFDA Fashion Icon για τη συνεισφορά της στη μόδα


The Jennettes

18 Απριλίου 2019

abaca_654679_062.jpg

Λίγοι μπορούν να αρνηθούν ότι η Jennifer Lopez έχει μια πολύ χαρακτηριστική αίσθηση του στιλ. Αυτή είναι ο λόγος που τόσες πολλές γυναίκες φορούσαν φόρμες Juicy Couture στα '90s, ενώ το πράσινο φόρεμα Versace που είχε φορέσει στα βραβεία MTV το 2000 θα μείνει χαραγμένο ανεξίτιλα στη μνήμη μας. Για όλη την συνεισφορά της στη μόδα, το Council of Fashion Designers of America (CFDA) θα τιμήσει την Jennifer Lopez με το CFDA Fashion Icon Award.

"Το στιλ της Jennifer Lopez είναι έντονο, χωρίς αναστολές, και πάντα αξιομνημόνευτο", δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος τoυ CFDA, Steven Kolb. Οι σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένων πολλών μελλών του CFDA, λατρεύουν να την ντύνουν τόσο για τη σκηνή όσο και για ιδιωτικές στιγμές", συμπλήρωσε η Diane von Furstenberg. "Η Jennifer Lopez χρησιμοποιεί τα ρούχα ως έναν τρόπο να εκφράσει δύναμη κι αυτοπεποίθηση. Τόσο οι σχεδιαστές, όσο και οι fans ανυπομονούν για τα fashion statements της".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Truly excited to be named @CFDA’s Fashion Icon this year! What an honor... ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Το συγκεκριμένο βραβείο στο παρελθόν το έχει κερδίσει η Naomi Campbell, η Rihanna, η Beyonce και η Franca Sozzani. Η τελευτή απονομής θα γίνει στο Franca Sozzani στις 3 Ιουνίου.

Το 2019 φαίνεται να έχει πάει πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής για την τραγουδίστρια!

Δείτε ακόμη: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Jennifer Lopez στα Βillboard Music Awards

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.