CELEBRITIES

H Kate Middleton λαμβάνει παρατηρήσεις από τη βασίλισσα όταν κάνει λάθος στιλιστικές επιλογές


The Jennettes

18 Απριλίου 2019

20181031_zaa_m160_005.jpg

Η Kate Middleton έχει ένα πολύ κομψό στιλ που είναι θα λέγαμε ζηλευτό! Πάντα είναι πολύ προσεγμένο, χωρίς υπερβολές και ακολουθώντας πιστά στιλιστικούς κανόνες του παλατιού. Μάλιστα σύμφωνα με πηγές του παλατιού η Δούκισσα του Cambridge όχι μόνο ακολουθεί πιστά όλους τους κανόνες αλλά κρατάει σημειώσεις από τη βασίλισσα Ελισάβετ η οποία φροντίζει να την καθοδηγεί και να τις επισημαίνει τις σωστές αλλά και τις λάθος επιλογές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Η βασίλισσα Ελισάβετ όταν δεν εγκρίνει μια μελλοντική δημόσια εμφάνιση της Middleton στέλνει ένα σημείωμα ώστε να επιλέξει κάτι άλλο ή να κάνει κάποιες αλλαγές. Από ότι φαίνεται, η Kate Middleton ακολουθεί μια ολόκληρη σειρά κανόνων και περιορισμών γιατί πρόκειται να γίνει βασίλισσα. Για παράδειγμα, η ίδια θα πρέπει να φορέσει τις φούστες της μέχρι ένα ορισμένο μήκος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonroyal) on

Η σύζυγος του μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας πρέπει να τηρεί αυστηρά τους όρους που έθεσε η Βασίλισσα Ελισάβετ στο γράμμα του νόμου και αυτό κάνει μέχρι στιγμής η πάντα κομψή Kate!

 

Δείτε ακόμη:

9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.