CELEBRITIES

Τα βρετανικά tabloids κήρυξαν πόλεμο στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle: Δείξτε μας το μωρό!


The Jennettes

19 Απριλίου 2019

20190311_zaa_ap2_364.jpg

Τα βρετανικά tabloids φαίνεται πως δεν είναι και πολύ ευχαριστημένα με το γεγονός πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να μην φωτογραφηθούν με το μωρό τους μετά τη γέννα της δούκισσας. Τα τελευταία 40 χρόνια, η παράδοση λέει πως οι royals ποζάρουν έξω από το St. Mary's Hospital (όπου συνήθως γεννούν οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας) μετά τη γέννηση, ωστόσο, το ζευγάρι ανακοίνωσε πως θα μοιραστούν οι ίδιοι τις φωτογραφίες του μωρού τους όταν θα έχουν "την ευκαιρία να γιορτάσουν ιδιωτικά ως νέα οικογένεια".

Τα βρετανικά media ισχυρίζονται πως η κίνηση αυτή πάει κόντρα στα royal δικαιώματά τους, σύμφωνα με τους Times. "Το κοινό έχει το δικαίωμα να ξέρει για τις ζωές εκείνων που πληρώνουν με τους φόρους τους. Είτε θα το αποδεχτείτε αυτό, είτε θα είστε ιδιωτικοί πολίτες. Όχι και τα δύο".

Λέγεται πως ο Harry ακόμα διατηρεί μία έχθρα προς τα media μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας του από τροχαίο ατύχημα, μετά από κυνήγι με τους paparazzi (αν και η τραγωδία αποδόθηκε στο ότι ο οδηγός της είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκόολ). Η Meghan νιώθει επίσης "άβολα με την ιδέα μίας στημένης φωτογράφησης αμέσως αφού γεννήσει", σύμφωνα με το Vanity Fair.

Ένας από τους φωτογράφους της εφημερίδας The Sun, δήλωσε: "Φωτογράφησα τον Harry όταν εμφανίστηκε στην αγκαλιά της Diana και θα ήθελα να τον φωτογραφήσω και όταν θα εμφανιστεί με το δικό του μωρό. Είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός, με τα πρακτορεία στοιχημάτων να ποντάρουν σε ονόματα, είναι ένα αρκετά μεγάλο event".

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.