CELEBRITIES

Η Michelle Obama είναι η μεγαλύτερη fan της Beyoncé


The Jennettes

22 Απριλίου 2019

abaca_568074_0091_0_0_0.jpg

Η Michelle Obama και η Beyoncé είναι γνωστό πως είναι δυο πολύ καλές φίλες και στηρίζουν η μία την άλλη! Τρέφουν μια ιδιαίτερη σχέση και δε διστάζουν να τη φανερώσουν δημόσια. Μάλιστα η πρώην Πρώτη κυρία, Michelle Obama, πρόσφατα ανέβασε ένα video στο οποίο εκθειάζει την pop star για το νέο της ντοκιμαντέρ με τίτλο « Homecoming» .

Χαρακτηριστικά αναφέρει πώς η Beyonce με αυτό το νέο ντοκιμαντέρ ανέβασε τον πήχη και ότι και αν κάνει, το κάνει πάντα άψογα. «Κορίτσι μου με κάνεις τόσο περήφανη και σ΄ αγαπώ. Το Homecoming εκτός των άλλων είναι τόσο θαυμαστά εμπνευσμένο από τους μαύρους ηγέτες, στοχαστές και ποιητές που έστρωσαν τον δρόμο για ανθρώπους σαν κι εμάς, αποτελεί γιορτή, προσκλητήριο στη μάχη καθώς και έμπνευση για την επόμενη γενιά που θα γράψει ιστορία και θα διαχειριστεί τις τύχες του πλανήτη. Συνέχισε να λες την αλήθεια αγαπημένη μου φίλη γιατί κανείς δεν το κάνει με το δικό σου αξιοθαύμαστο τρόπο».

Δεν είναι και λίγο να βγαίνει δημόσια και να στηρίζει τη προσπάθεια της Queen B η Michelle Obama. Εμείς ευχόμαστε πάντα να είναι τόσο δεμένες!

Δείτε ακόμη:

Barack & Michelle Obama: Οι αγαπημένες μας στιγμές τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.