CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Louis ποζάρει για τη μαμά του, Kate και είναι αξιολάτρευτος


The Jennettes

23 Απριλίου 2019

20180709_zaa_ap2_098.jpg

Όσο ο κόσμος περιμένει υπομονετικά τον ερχομό ενός ακόμα royal μωρού, ο πρίγκιπας Louis είχε κι εκείνος μία στιγμή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μοιράστηκαν τρεις αξιολάτρευτες φωτογραφίες του μικρού royal προς τιμήν των πρώτων γενεθλίων του στις 23 Απριλίου.

Οι φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν από την Kate νωρίτερα αυτόν τον μήνα, δείχνουν το χαμογελαστό μωρό να ποζάρει στο σπίτι των Cambridges στο Norfolk, όπου βρίσκονται για όσο ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte δεν έχουν σχολείο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Ο Louis δείχνει υπέροχος - και μοιάζει εξαιρετικά στον πρίγκιπα William - όσο κάθεται υπομονετικά στον κήπο για τα πρώτα του πορτραίτα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Τα πορτραίτα του Louis δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate έχει δείξει τις ικανότητές της στη φωτογραφία, αφού έχει μοιραστεί έναν μεγάλο αριθμό από οικογενειακές στιγμές τους με τον κόσμο. Ήταν πίσω απ' τον φακό για τα πορτραίτα του Louis και της Charlotte, όπως και σε άλλες φωτογραφίες γενεθλίων.

Δείτε ακόμη: Η πρώτη φωτογραφία του πρίγκιπα George στο σχολείο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.