CELEBRITIES

Γιατί ο κόσμος πιστεύει πως η Meghan Markle έχει ήδη γεννήσει;


The Jennettes

24 Απριλίου 2019

20190311_zaa_nc34_101.jpg

Το royal μωρό πρόκειται να έρθει από στιγμή σε στιγμή και το γεγονός από μόνο του έχει κάνει πολλούς ανθρώπους να θέλουν updates λεπτό προς λεπτό για το συμβαίνει με τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry. Κατανοητό. Αλλά υπάρχει μία τεράστια θεωρία συνομωσίας που έχει βάλει σε σκέψεις όλους τους royal fans: Έχει γεννήσει ήδη η Meghan Markle και απλά δεν το ξέρουμε;

Πιθανότατα να μην είναι αλήθεια, αλλά αυτοί είναι οι λόγοι που έχουν κάνει του royal fans να αναρωτιούνται:

1. H μητέρα της Meghan, Doria Ragland, βρίσκεται στο Frogmore Cottage από τις 16 Απριλίου. Πράγμα που σημαίνει πως η Meghan θα γεννήσει πολύ σύντομα.

2. Η Meghan και ο Harry ευχαρίστησαν όλους για τα δώρα που τους έκαναν για το μωρό. Φαίνεται λίγο περίεργο να τους ευχαριστείς όλους για τα δώρα του μωρού πριν έρθει το μωρό, σωστά;

3. Αποφάσισαν να κρατήσουν ιδιωτικά όλα τους τα σχέδια σχετικά με την γέννηση του μωρού. Σε μία επίσημη δήλωση, η Meghan και ο Harry είπαν πως θα ανακοινώσουν τα νέα για το μωρό, αφού γιορτάσουν πρώτα σαν οικογένεια. Άρα δεν θα μπορούσαμε να ξέρουμε το αν η Meghan έχει γεννήσει ή όχι.

4. Η Meghan θέλει να γεννήσει στο σπίτι με μαία, πράγμα που σημαίνει πως αν συμβεί, θα είναι πιο εύκολο για την βασιλική οικογένεια να το κρατήσει μυστικό.

5. Ο πρίγκιπας William θα ταξιδέψει στη Νέα Ζηλανδία αύριο - λογικά το παλάτι του Kensington δεν θα κανόνιζε τέτοιου είδους ταξίδι την εβδομάδα που θα γεννούσε η Meghan. Δεν επιβεβαίωσαν τις ημερομηνίες μέχρι και τις 17 Απριλίου, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα επιβεβαίωναν το πρόγραμμα του William μέχρι να ήξεραν λεπτομέρειες για την ημερομηνία που θα γεννούσε η Meghan.

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.