CELEBRITIES

Η Nicole Kidman πόζαρε με ένα δραματικό pixie cut κούρεμα για το εξώφυλλο του Vanity Fair


The Jennettes

25 Απριλίου 2019

20180910_zaf_v53_009.jpg

H Nicole Kidman φωτογραφήθηκε για το τεύχος Μαίου του Vanity Fair με ένα πολύ κοντό pixie cut - και είναι μία από τις πιο δραματικές αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της, αν όχι η πιο δραματική.

Πόζαρε με το νέο της κούρεμα φορώντας διάφορα ανδρόγυνα outfits, συμπεριλαμβανομένης μίας καπαρντίνας με μαύρο καλσόν και ενός στρατιωτικού jacket με φαρδύ παντελόνι και μαύρα loafers. Ενώ το κούρεμα δείχνει υπέροχο στην ηθοποιό, μάλλον τελικά δεν έκοψε εντελώς τα μαλλιά της, αφού σε άλλες φωτογραφίες στο περιοδικό, τα μαλλιά της είναι μακριά ως συνήθως - πράγμα που σημαίνει πως το look είναι μάλλον περούκα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

Η Kidman μίλησε στο περιοδικό για διάφορα θέματα που αφορούν τη ζωή της, όπως και για τον επερχόμενο νέο κύκλο της σειράς Big Little Lies: "To να βλέπω τη Zoe και τη Shailene να μεγαλώνουν και να γίνονται γυναίκες, είναι τόσο όμορφο και δεν το είχα ποτέ αυτό," είπε. "Ξέρω πως η Laura και η Reese νιώθουν το ίδιο πράγμα. Είμαστε όλες τόσο διαφορετικές και συγχρόνως αλληλοσυμπληρωνόμαστε".


Δείτε ακόμη: H Nicole Kidman κάνει την πιο λαμπερή της εμφάνιση μέχρι σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.