Αυτή ήταν η τελευταία τηλεοπτική σκηνή του Luke Perry

The Jennettes
Πέμπτη 25 Απρίλιος 2019
20170518_zaf_f84_253.jpg

Το επεισόδιο της Τετάρτης της σειράς Riverdale ήταν το τελευταίο επεισόδιο στο οποίο εμφανίστηκε ο ηθοποιός Luke Perry πριν τον απρόσμενο θάνατό του από εγκεφαλικό επεισόδιο στην ηλικία των 52 ετών, τον περασμένο μήνα. Στο επεισόδιο, ο Fred συνοδεύει τον γιο του Archie στο νοσοκομείο, όπου κάποιοι άνθρωποι περιμένουν τι θα συμβεί με τον αντίπαλό του στο μποξ, τον Randy.

Ο Randy τελικά πεθαίνει και ο Archie κατηγορεί τον εαυτό του. Στο σπίτι τους, ο Archie ορκίζεται να μην ξαναπαίξει μποξ και εξομολογείται πως ήξερε πως ο αντίπαλός του έκανε χρήση ναρκωτικών. "Γιε μου, απ'ο όλα αυτά που είπες, είναι ξεκάθαρο πως ο Randy πέθανε από αυτά τα ναρκωτικά. Η αυτοψία θα το δείξει. Είσα αθώος," λέει η Fred στον γιο του.

Wednesday night's episode of "Riverdale" was the last episode late actor Luke Perry filmed before his unexpected death from a stroke at age 52 last month.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο παραγωγός της σειράς, Roberto Aguirre-Sacasa, μιλώντας για την τελευταία σκηνή του Perry, είπε πως ήταν "μία υπέροχη, αληθινή στιγμή μεταξύ πατέρα και γιου".

"Εύχομαι αυτές οι σκηνές να συνεχίζονταν για πάντα..." είπε.

Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα σχετικά με το πώς θα συνεχιστεί το show χωρίς την παρουσία του Perry, ενώ ο Aguirre-Sacasa δήλωσε πως αυτή η σεζόν είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

 

Δείτε ακόμη: Οι πιο ισχυρές ηθοποιοί του Hollywood