CELEBRITIES

Η απόδειξη πως η Meghan Markle δεν έχει γεννήσει ακόμη


The Jennettes

26 Απριλίου 2019

20190201_zaa_ap2_2071.jpg

Μπορεί η Meghan Markle να βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης, αλλά ο πρίγκιπας Harry συνεχίζει να έχει ένα πολυάσχολο πρόγραμμα λίγο πριν τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

Μετά την εμφάνισή του στην λειτουργία του Πάσχα των καθολικών, ο πρίγκιπας Harry έκανε ακόμα μία εμφάνιση χωρίς τη σύζυγό του για την Anzac Day. Ενώ η ημερομηνία που θα γεννήσει η Meghan λέγεται πως είναι στα τέλη Απριλίου, σύμφωνα με το People, η απρόσμενη εμφάνιση του πρίγκιπα Harry στη λειτουργία της Πέμπτης δείχνει πως μάλλον το royal μωρό δεν έρχεται ακόμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by World Diary ?? (@world_diary_2019) on

Η royal reporter της Daily Mail, Rebecca English, έγραψε στο Twitter: "Μου είπαν πως είναι χαρούμενος που μπόρεσε να παρευρεθεί στη λειτουργία, όπως ήταν προγραμματισμένο. Με το μωρό να έρχεται, το όνομά του δεν ήταν τυπωμένο στο πρόγραμμα σε περίπτωση που δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί. Πράγμα που δείχνει πως το #BabySussex δεν έρχεται ακόμα!" Όπως φαίνεται από τα λεγόμενα της English, η εμφάνιση του Harry δείχνει πως η Meghan δεν βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία τοκετού.

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.