CELEBRITIES

H Charlize Theron μιλά για τη μητρότητα: "Μεγαλώνω δύο υπέροχα περήφανα μαύρα κορίτσια από την Αφρική"


The Jennettes

27 Απριλίου 2019

abaca_671987_1661.jpg

Η Charlize Theron μίλησε για τη μητρότητα και για το πώς η αφρικάνικη κουλτούρα και η γλώσσα Afrikaans έχει επηρεάσει τα παιδιά της.

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός έχει δύο κόρες - υιοθέτησε την Jackson το 2012 και τον Αύγουστο του 2015, μιλώντας για τις ρίζες της από τη Νότια Αφρική, είχε πει στον Graham Norton: "Τους έχω διδάξει λίγα Afrikaans, αλλά είναι μία γλώσσα με αμφιλεγόμενη ιστορία."

"Μεγαλώνω δύο υπέροχα περήφανα κορίτσια από την Αφρική και θέλω να βρουν τους εαυτούς τους χωρίς εγώ να τους περάσω απαραίτητα την κληρονομιά μου, αλλά τους έχω μάθει δύο πολύ γλυκά τραγούδια στα Afrikaans για την ευγένεια".

Η 43χρονη star πρόσφατα αποκάλυψε πως η Jackson, που γεννήθηκε αγόρι, αναγνωρίζει την ταυτότητά της ως κορίτσ, και δήλωσε στη Mail Online: "Γεννήθηκαν αυτές που είναι και ακριβώς στο μέρος του κόσμου που και οι δύο τους βρίσκουν τους εαυτούς τους και το ποιες θέλουν να είναι, δεν είναι δική μου απόφαση".

 

Δείτε ακόμη: H Charlize Theron κάνει την πιο sexy εμφάνισή της στο red carpet μέχρι σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.