CELEBRITIES

Οι φωτογραφίες για τα 4α γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte που τράβηξε η Kate Middleton είναι αξιολάτρευτες


The Jennettes

2 Μαΐου 2019

hbz-princess-charlotte-1-15567444421.jpg

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Πρίγκιπας Louis, γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια με μερικά πορτρέτα που τράβηξε η μητέρα του, Kate Middleton. Σήμερα είναι η σειρά της μεγάλης του αδερφής, Πριγκίπισσας Charlotte.

Το μεσαίο παιδί του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge γίνεται σήμερα 4 ετών και να για γιορτάσει αυτήν την ημέρα, η Kate την φωτογράφησε στο εξοχικό τους στο Norfolk τον προηγούμενο μήνα.

Οι νέες εικόνες δείχνουν τη Charlotte να παίζει στο γρασίδι και να χαμογελάει στον φακό. Σε μια λήψη, η τέταρτη κατά σειρά διάδοχος του θρόνου ποζάρει με ένα φλοράλ γαλάζιο φόρεμα με λευκό γιακά, ναυτικά sneakers και έναν μικρό γαλάζιο φιόγκο στα μαλλιά της.

Σε μια άλλη λήψη, κάθεται πανω σε έναν ξύλινο φράχτη, φορώντας μια γκρι ζακέτα, μια πλισέ καρό φούστα και σκούρο καλσόν, ενώ έχει τα μαλλιά της μαζεμένα σε μια αλογοουρά.

Σε μια τρίτη εικόνα, κρατάει ένα λουλούδι και χαμογελάει πλατιά.

Στις σχετικά λίγες δημόσιες εμφανίσεις της, η Πριγκίπισσα Charlotte έχει ήδη δείξει με τον άψογο βασιλικό χαιρετισμό της ότι μπορεί να σταθεί εξαιρετικά μπροστά στο πληθος, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι η τετράχρονη πριγκίπισσα είναι τόσο άνετη με τον φακό.

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.