CELEBRITIES

H Cameron Diaz έκανε μία σπάνια εμφάνιση στο reunion των Αγγέλων του Charlie


The Jennettes

2 Μαΐου 2019

20141207_zaf_f84_101.jpg

Μπορεί να έρχονται νέες Άγγελοι του Charlie στους κινηματογράφους σύντομα, ωστόσο το cast των 00s είναι ακόμα εδώ, πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Η Cameron Diaz και η Drew Barrymore εμφανίστηκαν για να υποστηρίξουν τη Lucy Liu για το ότι έχει πλέον το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame, ενώ το τρίο συνόδευσε και η Demi Moore, η οποία έπαιξε την αντίπαλό τους στο σίκουελ του 2003, Charlie's Angels: Full Throttle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio Velvet (@radiovelvet) on

Οι τρεις Άγγελοι πόζαραν μαζί με την Moore για τους φωτογράφους και φάνηκε πως πέρασαν υπέροχα. Η περίσταση ήταν πολύ σημαντική, όχι μόνο λόγω του reunion, αλλά και για το ότι η Diaz σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις πλέον, μετά την ανακοίνωση του ότι αποσύρεται από την υποκριτική την περασμένη χρονιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrick Nguyen (@patty_939) on

Στο reboot της σειράς και της ταινίας από την Elizabeth Banks, οι νέες Angels είναι η Kristen Stewart, η Ella Balinska και η Naomi Scott.

 

Δείτε ακόμη: Η όμορφη Cameron Diaz και ο Benji Madden δείχνουν ότι τα ετερώνυμα έλκονται

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.