CELEBRITIES

Ο George Clooney απαντά στις φήμες για το αν θα είναι ο νονός του παιδιού του Harry και της Meghan


9 Μαΐου 2019

abaca_606249_002_1.jpg

Η χθεσινή ημέρα ήταν αφιερωμένη στο μωρό του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Είδαμε την πρώτη τους κοινή εμφάνιση και μάθαμε το όνομα του νεαρού διαδόχου του θρόνου.

Ωστόσο όσο όλοι περίμεναν με αγωνία να μάθουν το όνομα του μικρού, ξεκίνησαν οι φήμες για το ποιος μπορεί να είναι ο νονός του. Ανάμεσα στα ονόματα ακούστηκε και αυτό του George Clooney, ο οποίος έχει και την ίδια μέρα γενέθλια με το βασιλικό μωρό.

Ωστόσο ο διάσημος ηθοποιός απάντησε στις φήμες που τον θέλουν νονό του μικρού Archie λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλοι αγαπούν τις φήμες, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν θέλετε να γίνω νονός κανενός παιδιού» . Μάλιστα συνέχισε αστειευόμενος λέγοντας πως είναι γονιός αυτή της στιγμή και είναι ήδη τρομακτικό. Όσο για το γεγονός πως έχει την ίδια μέρα γενέθλια με το βασιλικό μωρό ανέφερε πως είναι εκνευριστικό, γιατί του κλέβει τη λάμψη και χάνει πολύ γρήγορα έδαφος.

Δείτε στη gallery #RoyalWedding: Τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.