CELEBRITIES

Τι ψιθύρισε ο πρίγκιπας Harry στη Meghan Markle πριν παρουσιάσουν το μωρό τους


The Jennettes

10 Μαΐου 2019

20190508_zaf_x99_072.jpg

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ήταν οι πιο περήφανοι και ενθουσιασμένοι γονείς όταν παρουσίασαν τον γιο τους, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, στον κόσμο την Τετάρτη το πρωί. Η εμφάνισή τους στη φωτογράφηση στο Windsor Castle σηματοδότησε και την πρώτη συνέντευξη της δούκισσας του Sussex αφού έγινε μητέρα.

Ο σύζυγός της φρόντισε να την ενθραρρύνει, αφού σύμφωνα με μία ειδικό στο να διαβάζει χείλη που μίλησε στη Metro UK, ο πρίγκιπας Harry ψυθίρισε "Ξεκινάμε" στην Markle πριν εμφανιστούν μπροστά απ' τις κάμερες.

Η Tina Lannin, η ειδικός, είπε επίσης πως ο πρίγκιπας Harry κοίταξε τον γιο του και σχολίασε "Είναι τόσο ήσυχος" κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης.

"Είναι υπέροχα. Εννοώ, έχω τους δύο καλύτερους άντρες στον κόσμο, οπότε είμαι πραγματικά χαρούμενη," είπε η Markle στους δημοσιογράφους, συμπληρώνοντας πως ο Archie έχει "το πιο γλυκό ταπεραμέντο" και είναι "πολύ ήσυχος".

 

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.