CELEBRITIES

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Renee Zellweger ως Judy Garland για την ταινία "Judy"


The Jennettes

14 Μαΐου 2019

20190224_zaa_a123_335.jpg

Η Renee Zellweger μεταμορφώθηκε σε έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο, τη Judy Garland.

H Zellweger θα ενσαρκώσει την αείμνηστη ηθοποιό στην επερχόμενη βιογραφική της ταινία, και -κρίνοντας από το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε- οι δύο ηθοποιοί μοιάζουν φοβερά μεταξύ τους κι απλώς δεν το είχαμε συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα.

Η ταινία, της οποίας ο τίτλος είναι απλώς Judy, καταγράφει τους τελευταίους μήνες της ζωής της Garland, πολύ μετά τους ρόλους της ως Dorothy στον "Μάγο του Οζ" και ως Esther Smith στο "Τραγούδι της Αγάπης", ενώσ την ταινία ακούγονται και μερικά από τα πιο iconic τραγούδια της, όπως το "Over the Rainbow" και το "Get Happy". Το "Judy" εστιάζει στον τελευταίο χρόνο ζωής της Garland, κατά τη διάρκεια του οποίου εκείνη έδινε συναυλίες στο nightclub "Talk of the Town" στο Λονδίνο, ενώ η Garland εξετάζει την 30ετή καριέρα της, από τις αρχές και την παγκόσμια φήμη, μέχρι τις τελευταίες δυσκολίες.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Rupert Goold, η Ζellweger ήταν η μοναδική επιλογή για τον ρόλο.

"Ένιωσα ότι η Renee ήταν η μοναδική με τα απαραίτητα προσόντα για να παίξει τη Judy", δήλωσε. "Αρχικά, επειδή είναι μια εξαιρετική δραματική Οσκαρική ηθοποιός. Δεύτερον, επειδή είναι υπέροχη κωμικός. Και τρίτον, ήξερα από το Chicago ότι μπορούσε να τραγουδήσει. Έκανα σαφές στη Renee από την αρχή, ότι δεν έψαχνα κάποια να μιμηθεί την αμίμητη φωνή της Judy Garland, αλλά ήθελα η Renee να κάνει τα τραγούδια δικά της. Κι αυτό έκανε, με ανατριχιαστικό αποτέλεσμα".

Δείτε ακόμη: Τα μιούζικαλ που έχουν κερδίσει Όσκαρ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.