CELEBRITIES

Selena Gomez: "Τα social media είναι τρομακτικά για τη γενιά μου"


The Jennettes

16 Μαΐου 2019

abaca_braa20190515_247.jpg

H Selena Gomez διέθεσε ένα πολύτιμο λεπτό κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ των Καννών για να μιλήσει για την κουλτούρα στην οποία όλοι ζουν στα τηλέφωνά τους.

"Νομίζω ότι ο κόσμος μας περνάει πολλά", είπε η Gomez σε μια συνέντευξη τύπου. "Θα έλεγα ότι για τη γενιά μου συγκεκριμένα, τα social media έχουν υπάρξει τρομακτικά. Με τρομάζει να βλέπω το πόσο εκτεθειμένα είναι αυτά τα νεαρά αγόρια και κορίτσια. Δεν έχουν μάθει τα νέα. Νομίζω ότι είναι σίγουρα τρομακτικό. Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι παίρνουν πάντα τις σωστές πληροφορίες".

Η Gomez έχει πάνω από 150 εκατομμύρια followers στο Instagram, αλλά είπε ότι έχει μάθει να είναι επιλεκτική με όσα δημοσιεύει. "Νομίζω ότι είναι σχεδόν αδύνατο να το κάνουμε ασφαλές σε αυτό το σημείο", είπε η Gomez. "Είμαι ευγνώμων που έχω αυτήν την πλατφόρμα. Δεν ανεβάζω πολλές ανούσιες φωτογραφίες. Θέλω να έχω πρόθεση. Απλώς με τρομάζει. Βλέπω αυτά να νεαρά κορίτσια σε συναντήσεις. Είναι καταρρακωμένα, έρχονται αντιμέτωπα με bullying και δεν έχουν δική τους φωνή για να μιλήσουν για αυτό. Είναι σημαντικό μερικές φορές. Είναι καλό να προσέχετε και να βάζετε κάποια όρια στον εαυτό σας για το πότε το χρησιμοποιείτε".

Η Gomez βρίσκεται στο 72ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες, καθώς παίζει στην ταινία που άνοιξε το φεστιβάλ, το “The Died Don’t Die” του Jim Jarmusch, μαζί με τον Bill Murray, την Tilda Swinton, τον Adam Driver και την Chloe Savigny.

Δείτε ακόμη:

Hair Icon: Selena Gomez

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.