CELEBRITIES

Aπαγορεύτηκαν οι φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle


The Jennettes

17 Μαΐου 2019

20181016_zaa_ap2_120_1.jpg

Αν είδατε φωτογραφίες του πρώην σπιτιού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στο Cotswolds, θα είδατε ένα κομμάτι της ιστορίας που τώρα αποσύρεται. Αφού ένα πρακτορείο paparazzi συγκέντρωσε φωτογραφίες της προσωπικής ζωής του ζευγαριού μέσα από ελικόπτερο, οι royals απαγόρευσαν στην εταιρία να συνεχίσει να πουλά τις φωτογραφίες. Ο πρίγκιπας Harry πλέον δέχθηκε μία επίσημη απολογία από το πρακτορείο, με το παλάτι του Buckingham να δημοσιεύει μία σπάνια επίσημη δήλωση για το γεγονός.

Στη δήλωση, το παλάτι γράφει "η κοινοποίηση και η δημοσίευση των φωτογραφιών υπονόμευσε πολύ σοβαρά την ασφάλεια του Δούκα και του σπιτιού στο βαθμό που δεν είναι πλέον σε θέση να ζήσουν στην ιδιοκτησία", όπως αναφέρει το CNN. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν μετακομίσει από τότε στο πρόσφατα ανακαινισμένο Frogmore cottage στο Windsor Castle. Το παλάτι ανέφερε επίσης το πόσο οι paparazzi εισέβαλαν στην ιδιωτικότητα του δούκα και της δούκισσας του Sussex βγάζοντας τις φωτογραφίες, προσθέτοντας στη δήλωσή τους, "Το ελικόπτερο πέταξε πάνω από το σπίτι σε χαμηλό υψόμετρο... για να βγάλει φωτογραφίες μέσα στο σαλόνι και την τραπεζαρία του σπιτιού και κατευθείαν μέσα στην κρεβατοκάμαρα."

Μετά τον διακανονισμό, το πρακτορείο δεν θα πουλά ούτε θα δημοσιεύει φωτογραφίες του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ούτε και "ίδιες φωτογραφίες ή παρόμοιες". Ενώ η ιδιωτικότητα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle παραβιάστηκε από τις φωτογραφίες, ο πρίγκιπας Harry κατέληξε με ένα σημαντικό ποσό για τις αποζημιώσεις και τα νομικά έξοδα, τα οποία θα διατεθούν για δωρεές σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και θα καλύψουν τα δικαστικά έξοδα του Δούκα," όπως αναφέρει μία πηγή στο Harper's Bazaar.

 

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.