Γιατί η Kim Kardashian και ο Kanye West έβγαλαν τον γιο τους Psalm;

The Jennettes
Τρίτη 21 Μάιος 2019
abaca_681713_187_1.jpg

Η Kim Kardashian και ο Kanye West καλωσόρισαν το τέταρτο παιδί τους στις 10 Μαίου και μία εβδομάδα αργότερα αποκάλυψαν πως τον ονόμασαν Psalm West. Υπήρξαν πολλές θεωρίες σχετικά με το ποιο θα ήταν το όνομά του, αλλά το Psalm δεν βρισκόταν σε καμία λίστα. 

Το ζευγάρι εξέπληξε τους fans τους με την επιλογή ονόματος και φαίνεται πως έχει μία ιδιαίτερη σημασία για την οικογένεια. Το "Psalm" σημαίνει "ψαλμός" και ο Kanye ήταν αυτός που το διάλεξε ως "μία αναπαράσταση της πνευματικότητάς τους", όπως αναφέρει μία πηγή στο E!News.

"Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον και η Kim ήθελε το όνομα να έχει μία σημασία που θα εκπροσωπούσε πραγματικά την οικογένειά τους, οπότε συμφώνησε στο όνομα," είπε η συγκεκριμένη πηγή στο E!News.

Όλα τα παιδιά West έχουν ονόματα με συγκεκριμένη σημαία. Για την North West, το "north" σημαίνει "ανώτατη δύναμη", ενώ για τον Saint West έχει να κάνει με το ότι η Kim είχε μία δύσκολη εγκυμοσύνη και ήταν μία "ευλογία" για την οικογένεια, όπως είχαν αναφέρει πηγές, τότε. Όσο για τη Chicago West, ο Kanye προέρχεται από το Windy City, οπότε είναι ένας φόρος τιμής στην πόλη που "τον έφτιαξε".

 

Δείτε ακόμη: 9 vintage φωτογραφίες με γονείς και παιδιά που θα προκαλέσουν εγκεφαλικά στους σύγχρονους γονείς