CELEBRITIES

H Millie Bobby Brown τραγούδησε σαν την Amy Winehouse και το internet τη λάτρεψε


The Jennettes

23 Μαΐου 2019

20190518_zap_s215_024.jpg

H νεαρή σταρ της σειράς Stranger Things, Millie Bobby Brown πέρασε από την εκπομπή The Tonight Show με τον Jimmy Fallon, κι είχε την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές της στο τραγούδι. Συγκεκριμένα, η 15χρονη Millie τραγούδησε μερικούς στίχους από το τραγούδι "You Know I'm No Good" της Amy Winehouse, επιδεικνύοντας την ικανότητά της να μιμείται το βαθύ ηχόχρωμα της τραγουδίστριας.

Η Millie αποκάλυψε ότι παρά το ότι έχει πολλές μουσικές επιρροές, η Amy Winehouse έχει υπάρξει η αγαπημένη της από όταν ήταν μικρή. Φαίνεται πως η νεαρή σταρ έχει τελειοποιήσει αυτήν τη μίμηση από πολύ μικρή ηλικία, και μια ματιά στο Instagram της το αποδεικνύει! Στο παρακάτω clip, η 5 ετών Millie τραγουδάει το "Valerie" και οι καρδιές μας λιώνουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's nearly Thursday so I am going to do a #throwbackthursday love you Amy Winehouse❤️ Millie Bobby Brown, Age 5, Valerie! ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη by mills ♡ (@milliebobbybrown) στις

Δείτε ακόμη: Η άγνωστη πλευρά της Amy Winehouse

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.