CELEBRITIES

H εντυπωσιακή εμφάνιση της Pamela Anderson μαζί με τον γιο της


The Jennettes

24 Μαΐου 2019

20190524_zea_p127_098.jpg

Καθώς το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες πλησιάζει στο τέλος του, πολλά γνωστά πρόσωπα του Hollywood συγκεντρώνονται για καλό σκοπό. Το απόγευμα της Πέμπτης, σταρ όπως η Olivia Culpo, η Nina Dobrev και η Kris Jenner παρευρέθηκαν στο 26ο ετήσιο Cannes amfAR Gala, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα events που γίνοται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Παρόλο που πολλές παρουσίες στο κόκκινο χαλί του συγκεκριμένου event αξίζουν προσοχή και έπαινο, μια από τις πιο ξεχωριστές ήταν εκείνη της Pamela Anderson και του συνοδού της. Η ηθοποιός εμφανίστηκε με τον 22χρονο γιο της, Brandon Lee, και πόζαραν μαζί για τις φωτογραφίες.

Η ηθοποιός έδειχεν υπέροχη με ένα απαλό ροζ φόρεμα και ασορτί νύχια. Ο Brandon επέλεξε ένα λευκό κοστούμι με ψηλά sneakers Converse.

"Υπάρχουν ορισμένα άτομα τα οποία αλλάζουν εντελώς και σχηματίζουν την πορεία της ζωής σου. Μαμά - μου έδωσες τα πάντα. Σίγουρα δε θα ήμουν εδώ αν δεν προσπαθούσα ακόμα να σε κανω περήφανη", έγραψε ο brandon στο Instagram, επαινώντας τη μαμά του. "Μου δίδαξες τόσα πολλά πράγματα, και το να μη δείχνω τα χαρτιά μου. Με δίδαξες να αγαπώ, να επιμένω για το σωστό, και να ακολουθώ πάντα τα όνειρά μου. Ποτέ δεν είχαμε μια τέλεια οικογένεια, αλλά [η οικογένειά μας] ήταν καλύτερη από τέλεια, ήταν αληθινή... Σε ευχαριστώ μαμά, για όλα".

Δείτε ακόμη: Tα κολάζ που δείχνουν τις ομοιότητες που έχουν οι γονείς με τα παιδιά τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.