CELEBRITIES

H Jennifer Aniston αποκάλυψε τι είπε στην Angelina Jolie πριν ξεκινήσει η εξωσυζυγική της σχέση με τον Brad Pitt


The Jennettes

25 Μαΐου 2019

abaca_589047_0221.jpg

Ένα από τα πιο δραματικά ερωτικά τρίγωνα στην ιστορία του Hollywood ήταν αυτό μεταξύ του Brad Pitt, της τότε συζύγου του, Jennifer Aniston και της Angelina Jolie. Πριν τους Brangelina, είχαμε τον Brad και την Jennifer, που ήταν το απόλυτο Hollywood power couple. Ωστόσο, ο Brad γνώρισε την Angelina στο πλατό της ταινίας Mr. & Mrs. Smith το 2005 και λίγο αργότερα ο Brad και η Jennifer οδεύουν προς το διαζύγιο. Μετά από 6 παιδιά και έναν γάμο που κράτησε δύο χρόνια, ο Brad και η Angelina πήραν επίσης διαζύγιο το 2016. Από την άλλη, η Jennifer παντρεύτηκε ξανά αλλά χώρισε με τον Justin Theroux το 2018, μετά από τρία χρόνια γάμου.

Σε μία συνέντευξη με το Vanity Fair, η Jennifer αποκάλυψε πως είχε μία και μοναδική συζήτηση με την Angelina σε όλη της ζωή. Η συζήτηση έγινε σε ένα πάρκινγκ όπου γυρίζοταν τότε η σειρά Friends, στην οποία πρωταγωνιστούσε η Jennifer. Μάλιστα, έγινε λίγες μέρες πριν η Angelina επρόκειτο να ξεκινήσει τα γυρίσματα με τον Brad για το Mr. & Mrs. Smith. "Πάρκαρα το αυτοκίνητο και συστήθηκα. Είπα, 'Ο Brad είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστεί μαζί του. Ελπίζω να περάσετε καλά," δήλωσε η Jennifer.

 

Δείτε ακόμη: 5 ζευγάρια των 90s που δεν θέλαμε να χωρίσουν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.